Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Χαοτισμός, Λαϊκισμός και Παραλογισμός


Γράφει η Μαρία Σεφέρου
-----------------------------
Επιτέλους! Είπε και ελάλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις 11/06/2009, τέσσαρες μέρες μετά το “θρίαμβο” του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. Κάπως καθυστερημένο βέβαια ήταν το εύγευστο επιδόρπιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες», μας υποσχέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη μασώντας τα λόγια του όπως συνηθίζει, και αποδεικνύων εαυτόν καρατζαφερικότερον του Καρατζαφέρη! Χαρά εμείς οι “ρατσιστές” και “φασίστες” που ένας μέγας σοσιαλιστής ηγέτης, και μάλιστα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προσχώρησε στα χωρικά μας ύδατα!

Ξαναδιαβάστε το για να το εμπεδώσετε, παρακαλώ: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες»! Μ' άλλα λόγια, εκεί που είχαμε όλοι εμείς οι "κρυφοφασίστες" απογοητευτεί, μας προέκυψε ένας “αριστερός” ηγέτης λαθρομεταναστοφάγος! Και μετά σου λέει δε γίνονται θαύματα στην εποχή μας. Όχι, εγώ πιστεύω στα θαύματα, εννοώ όταν κοιμάμαι τα πιστεύω.

Τώρα δε θέλω ν’ αρχίσω τη γκρίνια, ούτε θα ζητήσω μικροσκοπική εξέταση ούρων πολιτικών και δημοσιογράφων για ν’ ανακαλύψω γιατί έστω και σ’ εκείνη την ανεκδιήγητη διακαναλική...
Διαβάστε τη συνέχεια --->εδώ

1 comments:

  1. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή