Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Το Μουσείο ανέδειξε την Ελληνική ...ηλιθιότητα και τον Βρετανικό ...κιναιδισμό


"Ασύνορη" πραγματικά η ανοησία των νυν κυβερνητικών ιθυνόντων, μετέτρεψε τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακροπόλεως σε υπερπροβολή του "ρόλου της Μελίνας", αλλά κι έδωσε το έναυσμα για... νέες επίσημες ικεσίες για επιστροφή των κλεμμένων μαρμάρων απ' τους Βρετανούς...
Οι άνθρωποι είτε είναι ηλίθιοι, είτε μας... "κάνουν πλάκα" διαφορετικά δεν εξηγείται η ...μανιοκατάθλιψη απ' την οποία καταλαμβάνονται οσάκις - σπανίως πάντως - χάνουν... ευκαιρίες να αναπέμπουν λιβανωτούς στους πολιτικούς των αντιπάλους επί οιουδήποτε ζητήματος ιστορικής, πολιτισμικής, οικονομικής ή άλλης υφής, μανιοκατάθλιψη που δεν τους... εγκαταλείπει ακόμη κι όταν τους υβρίζουν οι... υμνούμενοι ...επ' ανεπαρκεία ύμνων!!
Φυσικά με τους Βρετανούς κίναιδους το πράγμα έχει υπερβεί κάθε ανεκτό όριο και προσβάλλει βάναυσα την υπερηφάνεια των Ελλήνων.
Αντί συνεπώς ικεσιών προς τους κάφρους που επιμένουν να ιδιοποιούνται και να εκμεταλλεύονται την κλεμμένη ξένη πολιτιστική κληρονομιά, ας διώξουν επιτέλους την πρεσβεία τους απ' την χώρα μας, ας διακόψουν κάθε διπλωματική σχέση μαζί τους κι ας απαγορεύσουν στους Βρετανούς τουρίστες να επισκέπτονται την χώρα, ει μη μόνον μετά από ρητή έγγραφη παραδοχή τους, ότι η πατρίδα τους ΚΛΕΒΕΙ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τον ελληνικό πολιτισμό!
Π.Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου