Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ για τα ΒΑΕ

Συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει προγραμματίσει για σήμερα το του Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) αντιδρώντας στην τροπολογία που δίνει το δικαίωμα να διαμορφώνεται η λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων (ΒΑΕ) με υπουργική απόφαση.
Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος και στη Θεσσαλονίκη στις 7.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.
Στη συγκέντρωση της Αθήνας καλεί και η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ, πραγματοποιώντας προσυγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ομόνοιας.
Στην κινητοποίηση καλούν:
Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Τύπου και Χάρτου, Τροφίμων - Ποτών - Γάλακτος, Λογιστών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Φαρμάκου, Θεάματος - Ακροάματος, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, τα συνδικάτα Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Μετάλλου, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ηλεκτρολόγων, Καθαριστριών, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, το Συντονιστικό των ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΑΕΕ, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων.
http://www.tvxs.gr/v17270

1 comments:

  1. οι κομμουνιστες μοιαζουν με το ανεκδοτο του λυκου με τα προβατα.

    αντιδρουν σε καθετι απιθανο ακομη και σωστο και τελικα εκει που πρεπει να υπαρχει αντισταση τελικα αυτη εχει ξεθυμανει σε χιλιαδες αντιδραστικες κινητοποιησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή