Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Κύριε Παπανδρέου, "το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς"

Κύριε Παπανδρέου, το ...εμπεδώσαμε.!
Έχουμε να κάνουμε μια μια ανίκανη κυβέρνηση, που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.
Όμως, το να ακούμε και να βλέπουμε το καθημερινό σας ..."ψαλτήρι" κατά του "ανίκανου" πρωθυπουργού, εεε, μας έχει κουράσει.!
Δεν το καταλαβαίνετε;
Έχουμε εμπεδώσει όμως και κάτι άλλο. Ότι είστε ένας πολύ καλός "πολιτικός" με πυγμή, με προγράμματα για την Ελλάδα, με οράματα για το λαό και με σχέδια για το μέλλον της χώρας, μακράν όμως κάθε ...σκανδάλου.!
Άλλωστε αυτό, με την μακρόχρονη πολιτική σας πορεία, το έχετε αποδείξει πολλάκις.
Δεν έχουμε ...χρεία άλλων αποδείξεων.!
Είτε εντός των τειχών βρίσκεσθε, είτε εκτός, ξεσηκώνετε από το ..."καρμπόν" το ίδιο ...λογίδριο.
Ούτε και ο καθαρός αέρας της Σκιάθου, όπου εμείς πληρώνουμε τις χλυδάτες διακοπές σας, στο περιθώριο των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης, σας ...έκανε καλό;
Κύριε Παπανδρέου, ξέρω ένα τραγούδι του Χατζή που μιλάει για κάποιον που "όλα ανάποδα τα βλέπει, μες του μυαλού του τον καθρέφτη".
Μη με αναγκάσετε να σας πω, για ποιόν μιλάει ο Χατζής.
Λογιδρίου Παπανδρέου ...επανάληψη: (Από Σκιάθο αυτή τη φορά).
"...Απέναντι σε μια κυβέρνηση της ανομίας και της ατιμωρησίας, σε μια κυβέρνηση της συνεχούς συγκάλυψης όλο και νέων υποθέσεων, των απότομων απρόβλεπτων και σπασμωδικών αποφάσεων μέσα στον πανικό της, των υπόγειων συμψηφισμών και διαδρομών, μιας κυβέρνησης όμηρο ειδικών συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων, το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο και όραμα για τον πολίτη..."
Προσωπικά, όταν διαβάζω "περί σχεδίου και οράματος για τον πολίτη", ανατριχιάζω από συγκίνηση.!
Και συνεχίζετε Κύριε Πρόεδρε του Πα.Σο.Κινήματος:
"...Αυτό το σχέδιο και το όραμα δεν μας αρκεί και γι αυτό το θέτουμε στην κρησάρα (!!!) των καλύτερων και προοδευτικότερων μυαλών του κόσμου, προσωπικοτήτων, που θα συμβάλουν και θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων με βάση την πράσινη ανάπτυξη για να πάει η Ελλάδα μπροστά και για την καλύτερη δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν και σήμερα και αύριο να συμβάλουν να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική στον πολίτη, με στόχο μια νέα πορεία με το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες του πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας..."
________________
Κι' ακόμα είναι ...Ιούλιος.!

1 comments: