Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Παραιτήθηκε ο Γ. Μανώλης

Την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Μανώλης, με επιστολή του που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου - όπως δήλωσε - να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό "...να μην υποκύψει σε όσους του προτείνουν εκλογές αυτοκτονίας..."

"...Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ, ν' ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες που έχει απέναντι στην παράταξη, τα στελέχη της ΝΔ και τα εκατομμύρια των πολιτών που τον τίμησαν, αναδεικνύοντάς τον αρχηγό και δυο φορές Πρωθυπουργό. Έχει υποχρέωση, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, ν' αναλάβει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε να μην οδηγηθεί η παράταξή μας σε εκλογική αυτοκτονία, που θα την φέρει σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, με ορατό ακόμα και το ενδεχόμενο της διάσπασης...", αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο Γιάννης Μανώλης.

1 comments:

  1. Ακομα και τωρα μετα απο τα τοσα τραγικα που εχουν γινει και συνεχιζοντε να γινοντε τα κομματοσκυλα σκεφτοντε μονο τα κομματα τους,τον Ελληνικο λαο τον εχουν οπως παντα "γραμμενο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή