Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Αυτός ο άνθρωπος, δεν ..."παίζεται" με τίποτα.!

"...Ποτέ δεν έκανα λόγο για ...πρόωρες εκλογές. Την λέξη [εκλογές], δεν την έχω πει ακόμα..."
Αυτά δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κ. ακατανόμαστος, με αφορμή κάποιες αιχμές της
Άννας Διαμαντοπούλου η οποία είπε ότι "...το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει να συ-ζητάει συνεχώς και επί μονίμου βάσεως για εκλογές και προεδρολογία..."
Εεεε, λοιπόν.!
Ούτε κι' αυτή η αιχμή της Άννας Διαμαντοπούλου πέρασε στο "ντούκου" από τον ..."φιλαλήθη" κατά τα άλλα και συκοφαντικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατά ανεξήγητο τρόπο ...κάνει "αγώνα δρόμου" με την ...γελοιότητα.

Κι' αυτό γιατί, ερωτηθείς σχετικά χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, έκανε το ακόλουθο σχόλιο προς τους δημοσιογράφους, για να το ακούσει η ...Άννα:

"...Σας παρουσίασα στοιχεία, που δείχνουν ότι σε κρίσιμους τομείς, η κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα. Σας έδειξα ότι σε ζητήματα όπως η δασοπυρόσβεση, εκεί όπου η κυβέρνηση κάνει επικοινωνία, εμείς έχουμε κάνει προτάσεις εδώ και καιρό. Ουδέποτε μίλησα για ...πρόωρες εκλογές, και τη λέξη εκλογές ,δεν την έχω πει ακόμα..."
____________________________
gianniotis: Θα το πω ευθέως και ας παρεξηγηθώ: Αυτός ο άνθρωπος τελικά, ή πρέπει να είναι μονίμως με ...πυρετό, ή θα πρέπει να απευθύνεται σε ...χαϊβάνια.

5 comments:

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου 5:35 μμ.
    Tο θέμα δεν είναι προσωπικό, για το ποιόν άνθρωπο θα "τρώω" εγώ στη ...μάπα.
    Το θέμα είναι η ..."αξιοπιστία" του ανδρός, ο οποίος δηλώνει αυτά που δηλώνει και έρχεται σε πλήρη διαφωνία με τον ...εαυτό του.
    Αυτός είναι ο άνθρωπος για τον οποίο λέω πως δεν "παίζεται" με τίποτε, και κάποιοι πίνουν νερό στ' ονομά του.
    Κρίμα.!
    Όσον για τον Αντώναρο, άστον καλύτερα, γιατί αν μιλήσω, θα ...παρεκτραπώ.
    Του έχω ρίξει πολλά "στολίδια" μέχρι τώρα.
    Κατά τα άλλα, πες με και "καραδεξιούλη" και "καραφασιστούλη", κι' όπως αλλιώς θέλεις, αν αυτό πιστεύεις για μένα.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ. Ο ΠΑΠ-ΝΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΚΣΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάξτε για τον Αντώναρο αυτά που έχω ακούσει σποραδικά απο ανθρώπους που τον ήξεραν πρίν γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι οτι ήταν ένας άνθρωπος ευγενέστατος. Τώρα γιατί σάν εκπρόσωπος έχει τέτοια συμπεριφορά η γνώμη μου είναι οτι τις ακρότητες που λέει δέν τις λέει απο μόνος του, τον βάζουν να τις λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή