Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Κι' εσύ τέκνον ...Φώτη Κουβέλη;

Διάβημα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Δένδια, έκανε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, ζητώντας τη διακοπή της προσωρινής κράτησης του κρατούμενου από τον Δεκέμβριο και απεργού πείνας, Θοδωρή Ηλιόπουλο. Αναρμόδιος δηλώνει στην απάντησή του ο υπουργός.

Ο Φωτ. Κουβέλης επεσήμανε ότι είναι απαράδεκτη η διατήρηση της προσωρινής κράτησής του και ότι το Δικαστικό Συμβούλιο, με ...παράνομη αιτιολογία, διατηρεί την προσωρινή κράτησή του, η οποία σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογείται ούτε ουσιαστικά, ούτε νομικά. Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι η διατήρηση ή μη της προσωρινής κράτησής του είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης στην οποία δεν μπορεί να παρέμβει, σημειώνοντας όμως ότι έχουν ληφθεί μέτρα ώστε η παραμονή του στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου "ΣΩΤΗΡΙΑ" να αποτρέψει αιφνίδιες εξελίξεις σε βάρος της ζωής του.

gianniotis: Ομολογώ, πως κάτι τέτοιο δεν το περίμενα από τον άριστα καταρτισμένο νομικό και φίλα προσκείμενο Φώτη Κουβέλη. Όχι Αγαπητέ Φώτη.! Διδάξατε ήθος και ευπρέπεια στις δικαστικές αίθουσες και τώρα ...συμπλέοντας με την γραμμή του κόμματός σας ποδοπατήσατε τις αξίες σας. Θα περίμενα να παρέμβετε ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, και όχι η διακοπή της προσωρινής κράτησης την οποία χαρακτηρίζετε ..."απαράδεκτη". Κρίμα.!!!

4 comments:

  1. Πράγματι τον Κουβέλη τον θεωρούσα σοβαρό, και με ήθος! Σήμερα απέδειξε περίτρανα, αυτό που λέμε στα μέρη μου ¨κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι¨
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρος και με ηθος και θα πολιτευονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ;
    Δεν το νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο ο Δένδιας αλλά ο ανακριτής πάντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή