Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τμήματα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα για αγόρια και κορίτσια

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προσφέρει για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα στους νεαρούς φίλους της στρογγυλής θεάς να μυηθούν στα μυστικά της, με τη καθοδήγηση έμπειρων προπονητών καλαθοσφαίρισης – καθηγητών φυσικής αγωγής.

Μέσα σε ένα όμορφο, φιλικό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το οποίο αγκαλιάζει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου και δημιουργεί στενούς δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, οι γονείς μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι τόσο για την αθλητική – μπασκετική ποιότητα των γνώσεων και δεξιοτήτων που προσφέρονται στα παιδιά τους, όσο και για την γενικότερη διαδικασία της κοινωνικοποίησής τους, που παράλληλα συντελείται μέσα από τη διεξαγωγή των προπονήσεων και την επαφή με τους συναθλητές τους, από τους άρτια καταρτισμένους προπονητές του τμήματος ΜΠΑΣΚΕΤ.

Τα τμήματα της ακαδημίας ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχουν προσφέρει πολλές και σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια σε πανελλήνιο επίπεδο (πρωταθλήτρια / αήττητη ομάδα στην ηλικία ΜΙΝΙ αγοριών επί δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους 2007-08 και 2008-09, και νίκες επί αντιπάλων όπως ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος), έχοντας καταξιώσει ήδη τους αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και καθιστώντας γνωστό τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για τις επιτυχίες στο άθλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ.

Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα από τα πολλά τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ που έχει στη διάθεσή της η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ανάλογα με το φύλο του παιδιού και την ηλικία του! Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν και λειτουργούν τμήματα ΤΟΣΟ για ΑΓΟΡΙΑ ΟΣΟ και για ΚΟΡΙΤΣΙΑ ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών (από Α’ δημοτικού)!!!

Η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απευθύνεται σε όλο το ηλικιακό φάσμα των παιδιών της πόλης μας, προσκαλώντας όλους τους γονείς να πάρουν από κοντά μια γεύση για την προσπάθεια που συντελείται από τους ανθρώπους της ομάδας και να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που θα αποτελέσει για εκείνα ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ, αγαπώντας το μπάσκετ, την προπόνηση και τον αθλητισμό!

Ήδη διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου (Γυναικείο, Εφηβικό, Παιδικό, Κορασίδες)!

Τα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ από Α’ μέχρι ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ οι γονείς που θέλουν να πληροφορηθούν περισσότερα για τη λειτουργία του τμήματος ΜΠΑΣΚΕΤ αλλά και να εγγράψουν τα παιδιά τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους του σωματείου στα παρακάτω τηλέφωνα:

26510 22655, 26510 75690, 6977568045

Κάντε "κλικ" στις φωτογραφίες για πλήρες μέγεθος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου