Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μαχητικό το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων

Η πολιτική εμπειρία των παλιών και ο δυναμισμός των νέων υποψηφίων συνθέτουν το μαχητικό ψηφοδέλτιο νίκης της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων. Το παρουσίασε και επίσημα χθες στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο Πρόεδρός της κ. Τάσος Σαφάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις έως τώρα πολιτικές, κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες των υποψηφίων και τόνισε ότι και οι επτά στον αγώνα τους, θα έχουν δίπλα τους τα στελέχη του κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ιωαννίνων το απαρτίζουν οι δύο Υφυπουργοί Κώστας Τασούλας και Σταύρος Καλογιάννης, ο οικονομολόγος Νίκος Γερασιμίδης, ο γιατρός Γιάννης Νικόπουλος, (φωτο) ο εκπαιδευτικός Παντελής Κολόκας και οι δύο γυναίκες Γιούλα Μητροκώστα, δημ. υπάλληλος και Πανωραία Μπούτζα, στέλεχος του ΟΑΕΔ.

proinoslogos

3 comments:

  1. Τι διακυβεύεται πραγματικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου:
    http://www.enkripto.com/2009/09/4-2009_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σταύρος Καλογιάννης ειναι γιος τους γνωστου παλιου βουλευτη Καλ(π)ογιάννη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:50 Ok το διαβάσαμε γι'αυτό ακριβώς τον ξαναψηφίσαμε τον Καραμανλή στις εκλογές του 2007. Είχαν περάσει μόλις 4 μήνες απο τις περιβόητες υπογραφές για τους αγωγούς, νομίζαμε οτι τις φωτιές τις έβαλαν οι εχθροί του να τον σαμποτάρουν για τις υπογραφές γι'αυτό τον ψηφίσαμε ελπίζοντας τουλάχιστον την επομένη να ξεκινήσει η κατασκευή τους. Δύο χρόνια μετά αποδείχθηκε οτι οι αγωγοί δέν πρόκειται να κατασκευαστούν ποτέ με οποιαδήποτε κυβέρνηση οι φίλοι μας οι Ρώσοι μας πούλησαν προκλητικά, τις φωτιές δέν τις έβαζαν οι σαμποτέρ για τις υπογραφές αλλά κάποιοι άλλοι σαμποτέρ ας μας βεβαιώσει λοιπόν ο enkripto άν ξαναψηφίσουμε Καραμανλή τί καλό θα δούμε την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή