Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Καραμανλής: "Όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε"


Της Μαρίας Σεφέρου

Absolutely, Sir! Absolutely! Και σεις κριθήκατε και αξιολογηθήκατε καταλλήλως. Αλίμονο, έτσι θα σας αφήναμε; Εμείς οι ανένταχτοι ψηφοφόροι, και εννοώ το μικρό κομμάτι του λαού που δεν “ανήκει” σε κανένα κόμμα - δηλαδή τα “πρόβατα” ελευθέρας βοσκής που κρίνουν και το αποτέλεσμα των εκλογών - οι πολίτες, λοιπόν, που θεωρούν άκρως αντιδημοκρατικό και υποτιμητικό για τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά τους να φοράνε κομματική ταμπέλα και να τους αποκαλούν "οπαδούς", εκείνοι δηλαδή που δεν έχουν χάσει την ικανότητα να σκέπτονται, ναι εμείς-αυτοί, σας έχουμε ήδη κρίνει και, με πόνο ψυχής ομολογώ, σας αξιολογούμε ως ακατάλληλο για να ξαναπάρετε το τιμόνι της χώρας. Δε μας πείθετε πια με τα μεγάλα λόγια διότι τα έχουμε ξανακούσει από το στόμα σας. Ήταν λόγια χωρίς αντίκρισμα...
Μάλιστα είμαστε οργισμένοι εναντίον σας!

Ολόκληρο το άρθρο ---> εδώ

3 comments:

  1. Φίλε Γιαννιώτη συγνώμη μα πρέπει να σου το πω. Δημοσιεύεις τα αντικυβερνητικά κείμενα της Συριζούς κας Σεφέρη ότι και καλά το παίζει ανεξάρτητη. Βρίζει τον πρωθυπουργό, προσπερνάει τον ΓΑΠ αλλά για σύριζα άχνα. Είπαμε αντικειμενικότητα ναι. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι την διαθέτεις, αλλά όχι και έξω από τα όρια. Εκλογές έχουμε σε λίγες μέρες. Κράτησέ τα για αργότερα. Και αν θέλεις μην μας παραπέμεπις από σελίδα σε σελίδα. Βάλε όλο το άρθρο στη δική σου. Και πάλι συγνώμη. Σπύρος Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Σπύρο Ν.
    Δεν είμαι πρόεδρος δικαστηρίου για να της αφαιρέσω το λόγο, αλλά ούτε και "θορυβεί" ώστε να της απαγγείλω κατηγορία για διατάραξη συνεδριάσεων.
    Έχεις ελεύθερο βήμα να εκθέσεις τις δικές σου απόψεις προς την Κα Σεφέρου (και όχι Σεφέρη), και όχι να στέλνεις τις παρατηρήσεις σου για το πότε θα ανεβάζω τα θέματα και ποια απ' αυτά θα αποκλείω.

    Αυτά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε διαμαρτυρόμενε,
    Θάπρεπε να γνωρίζετε ότι αντικειμενικότητα και σκοπιμότητα δεν μπορούν να συγκατοικήσουν στο ίδιο κεφάλι.

    Καταλαβαίνω ότι έχετε ανυπέρβλητες δυσκολίες να παραδεχτείτε ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να είναι αντικειμενικός στις απόψεις του και να μην είναι υποστηρικτής κανενός κόμματος παρά μόνο της Αλήθειας, όπου κι αν τη βρει.

    Και αλήθειες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, όπως υπάρχουν και ψέματα και πλάνες.

    Το αν δεν έγραψα πρόσφατα για το ΣΥΡΙΖΑ, όπου θέλετε σώνει και καλά να με εντάξετε, είναι διότι οι 24 ώρες που έχει το εικοσιτετράωρο δε μου αρκούν να γράψω για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πολιτικό μπάχαλο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και όσο νάναι χρειάζομαι 4-5 ώρες το εικοσιτετράωρο για ύπνο.

    Πάντως επειδή είστε παραπονιάρης θα σας παραπέμψω σε κάποια άρθρα που είχα γράψει στο παρελθόν για το ΣΥΡΙΖΑ, ή με αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ. Μη φοβάστε να κάνετε copy-paste και να τα διαβάσετε. Αν δεν έχετε χρόνο για όλα, διαβάστε τουλάχιστον το πρώτο και το δεύτερο.

    http://seferou.blogspot.com/2009/01/blog-post_11.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/05/blog-post_24.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/12/blog-post_9503.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/12/blog-post_11.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/12/blog-post_21.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/12/blog-post_19.html

    http://seferou.blogspot.com/2008/12/blog-post_19.html

    Τέλος, για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το Γιαννιώτη για τη φιλοξενία των άρθρων μου, παρόλο που πονάνε πολλούς αναγνώστες του αξιόλογου ιστολογίου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή