Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε η Ν. Ε. του ΛΑΟΣ στην Θεσπρωτία!

Σύσσωμη παραιτήθηκε η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. της Θεσπρωτίας μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Δήμας.
Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της επιτροπής, δηλώνουν προδομένα και απογοητευμένα και κάνουν λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Στην επιστολή παραίτησης, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν από το κόμμα "ως διακοσμητικά στοιχεία" και κατηγορούν την ηγεσία του κόμματος για εμπαιγμό, με την επισήμανση "...εμείς περιμέναμε την απάντηση και ο κ. Δήμας εμφανιζόταν ήδη ως υποψήφιος...".
O πρόεδρος της Νομαρχιακής απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τη Νομαρχιακή στην παραίτηση, ενώ από την άλλη πλευρά, η ηγεσία του κόμματος διαρρέει πως η Ν.Ε. δεν δέχθηκε τις κάρτες 100 νέων μελών που κατέθεσε στο κόμμα ο κ. Δήμας!
epirusgate
Κάντε "κλικ" στην ανακοίνωση για πλήρες μέγεθος

11 comments:

  1. Συγκλονιστική Απόφαση Ευθύνης οπαδού του ΛΑΟΣ!!!

    Παραθέτω την παρακάτω απάντηση που έλαβα από οπαδό του ΛΑΟΣ στο κανάλι μου στο YouTube, ευχόμενος η ρεαλιστική συλλογιστική του να υιοθετηθεί και από τους λοιπούς που σκέφτονται να «αυτομολήσουν» προς τον κ. Καρατζαφέρη… Το ζήτημα δεν είναι αν ο Καρατζαφέρης είναι καλός ή όχι. Το ζήτημα -και ο φίλος με ρεαλισμό και γενναιότητα το αντελήφθη εγκαίρως- είναι να αποτραπεί πάση θυσία (έστω και με… «βαριά καρδιά») η άνοδος του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Αμερικανοεβραιοσπορίτη Τζέφρυ στην εξουσία!!! Νυν υπέρ πάντων αγών!

    Ιδού και η συγκλονιστική τοποθέτηση, την οποία παραθέτω αυτούσια, ακόμη και με τα σημεία που μου ασκούν κριτική, γιατί έτσι ενισχύεται η σπουδαιότητά της:

    «Αν και πετάς λάσπη στον κ. Καρατζαφέρη και τον λες φασίστα (άρα εσύ χρησιμοποιείς ορολογία ΣΥΡΙΖΑ) και μόνο δεξιός δεν είσαι αλλά μάλλον Τσίπρα μου θυμίζεις, τελικά θα ψηφίσω Καραμανλή (φυσικά με ασταύρωτο ψηφοδέλτιο γιατί τους σιχαίνομαι όλους στη ΝΔ), μόνο και μόνο γιατί χθες ο Τζέφρυ ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι θα επιτρέψει στη μειονότητα στη Θράκη να διδάσκεται στα πανεπιστήμια στη Τουρκική γλώσσα!!! Στη πραγματικότητα δεν θα κυβερνάει ο Τζέφρυ αλλά η βασιλομήτωρ Μάργκαρετ με τον αδερφό του Νίκο και με τον Αμερικανό Πρέσβη. Όπως στην Ανατολική Ευρώπη τα κράτη είχα Σοβιετική Κατοχή έτσι και εμείς θα έχουμε Αμερικανική κατοχή. Και μετά τον Τζέφρυ θα έχουμε Αμερικανική κατοχή γιατί και η φίλη σου η Ντόρα την ίδια πολιτική έχει. Αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς όσο και να την συμπαθείς. Ο Καραμανλής λέει στην μαμά του την Αλίκη "Καληνύχτα μαμά". Ο Τζέφρυ σε τι γλώσσα λέει καληνύχτα στην μαμά Μάργκαρετ?»

    Προς επίρρωσιν των ανησυχιών του παραπάνω φίλου, θέτω προς όλους μας το σοβαρότατο ερώτημα: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α….;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την απαντηση στο ερωτημα σου DeFreJus το ξερει μονο η Ντορα αυτη τα εχει καλα με τους αμερικανους εξ'ισου...Η μαλλον η απαντηση καλυπτει και γιατι παει ο Γιωργακης και γιατι η Ντορα συναντα τον Σπεκχαρτ!

    Και δεν περιμενω να μαθω την απαντηση και για τους δυο....

    Γιατι ειναι προφανως τσιρακια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε την Ντόρα στην ησυχία της φίλε Ανώνυμε, και μην πας να θολώσεις τα νερά... Στις 5 του Οκτώβρη θα είναι Πρωθυπουργός ή ο Καραμανλής ή ο Γιωργάκης! Για την Ντόρα θα μιλήσουμε αν ποτέ έλθει η ώρα να την κρίνουμε γι' αυτή τη θέση... Τώρα άλλα διακυβεύονται και μην πάτε να ξεφύγετε με ανόμοιους και ετεροβαρείς συμψηφισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DeFreJus Το ποιος θα ειναι πρωθυπουργος ακομα παιζεται!

    Το οτι η Ντορα ξεπουλησε τα παντα στο διαβα της ειναι πια ιστορια!

    Το γεγονος οτι και οι δυο μαγιονεττες της πολιτικης μας σκηνης (Γιωργος + Ντορα) με το ακουσμα των εκλογων πηγαν στον αφεντη τους (ΗΠΑ) να παρουνε γραμμη ειναι το μονο που εχει σημασια για μας τους πατριωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Defrejus συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Τα ίδια μηνύματα λαμβάνω κι εγώ με e-mail από αναγνώστες του ιστολογίου μου και αυτή τη γραμμή βλέπω σιγά-σιγά να υιοθετεί ο πατριωτικός κόσμος.
    Όλοι μαζί ΝΔ, για να αποτρέψουμε την εκλογή του Jeffry.
    Είναι η μόνη θέση ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατριωτικός Λόγος είπε...
    Όλοι μαζί ΝΔ



    Η ενοια του οξυμορου σε μια προταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι φίλε ανώνυμε 8.04 μ.μ.
    Δεν είναι καθόλου οξύμωρο. Το σύνηθες είναι να επιδιώκει και να ψηφίζει κάποιος αυτό που είναι ακριβώς στις απόψεις του.
    Μακάρι η ΝΔ να ήταν πιο πατριωτική, όπως θα τη θέλαμε. Το 2007 υπήρχε περιθώριο τιμωρίας της από πατριώτες ψηφοφόρους γιατί η νίκη της ήταν βέβαιη. Στις ευρωεκλογές ήταν δυνατή η τιμωρία της γιατί δεν διακυβευόταν κάτι.
    Τώρα όμως δεν υπάρχει περιθώριο τιμωρίας της, παρότι κάποιες στιγμές μας πίκρανε.
    Γιατί πάντα τα πράγματα λειτουργούν συγκριτικά.
    Αν δεν μπορείς να πετύχεις την άσκηση της πολιτικής που θες ακριβώς, τουλάχιστον πρέπει να εμποδίσεις να βγει αυτός που θα εφαρμόσει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύεις.
    Καλύτερα λοιπόν μια ημι-πατριωτική πολιτική Καραμανλή παρά μια απολύτως προδοτική και εθελόδουλη πολιτική Γιωργάκη.
    Κάθε νοήμων καταλαβαίνει ότι υπάρχει διαφορά.
    Ξεκάθαρες κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα λογια και ιδιως τα κουφια λογια προς αποφυγη της δικαιης τιμωριας δεν ειναι αρκετα 9:24 μμ!
    Εμπαιγμος ειναι!

    Η ΝΔ προδωσε προσδοκιες ηθη και αξιες!

    Οφελουμε να την τιμωρησουμε και θα την τιμωρισουμε οπως της αξιζει!

    Ευτυχως αυτη τη φορα εχουμε επιλογες περα απο το διδυμο της καταρας!

    Δοξα το θεο!

    Ο Καραμανλης και η ΝΔ θα εχουν αρκετο χρονο μπροστα να κανουν την αυτοκριτικη τους και εμπραχτα ποια να δωσουν τα εχεγκυα της αλλαγης επι το πατριωτικοτερο...

    Και δεν ειναι μυστικο να πουμε οτι η Οικοιγενεια Μητσοτακη δεν εχει θεση σε αυτο το μελλον...Υπο την προυποθεση βεβαια οτι η ΝΔ επιθυμει να εχει μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρα, ανώνυμε 10.19 μ.μ., έχεις αποδεχθεί και τις συνέπειες της εκλογής Γιωργάκη, έτσι;
    Που σημαίνει ότι δεν θα κλαψουρίζεις όταν θα χάνει η Ελλάδα εθνικά εδάφη επί Γιωργάκη, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DeFreJus σύνελθε ακόμα και να βγεί πρωθυπουργός ο Καραμανλής την Ντόρα θα βάλει πάλι ΥΠΕΞ όπως την έβαλε τα 6 προηγούμενα χρόνια, συμφωνούν μεταξύ τους τα έχουν κάνει πλακάκια σε όλα και μας βγάζουν μπροστά τον Καραμανλή εικονικά σάν αντιαμερικάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα οι φίλοι που "παίρνουν γραμμή" από τα "επιχειρήματα" του κ. Καρατζαφέρη να έχουν περισσότερο αυτοτελή σκέψη και να μην γίνονται τα γραφικά "παπαγαλάκια" του Άδωνη και του Πλεύρη στα διάφορα βήματα διαλόγου...

    Λέω "θα ήθελα", διότι δυστυχώς στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο. Οι φίλοι ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα που τους έχει πλασάρει ο τυχοδιώκτης αρχηγός του ΛΑΟΣ και παριστάνουν πως δεν έχουν καταλάβει ότι σ' αυτές τις συγκεκριμένες Εκλογές δεν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στη Ντόρα και σε όποιον άλλο, αλλά ανάμεσα στον Καραμανλή και το Γιωργάκη!!! Τεχνηέντως, ύπουλα και ανέντιμα φέρνουν διαρκώς τη Ντόρα στο προσκήνιο, ενώ το διακύβευμα είναι εντελώς διαφορετικό! Ή μάλλον -για να τα πούμε έξω απ’ τα δόντια και να πάψουν να μας θεωρούν κουτόφραγκους…- ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ!!! Λόγια σταράτα! Χωρίς υπεκφυγές και με παρρησία και ευθύτητα!

    Για μένα -και για κάθε νοήμονα- ο Καραμανλής έχει δώσει επιτυχείς εξετάσεις στην άσκηση υπεύθυνης, πατριωτικής, αλλά όχι και… γραφικής, εξωτερικής πολιτικής! Δεν πήγε με... πανοπλίες και... σάρισες στο Βουκουρέστι (αυτά τα… αποκριάτικα τα είδαμε από άλλους…), όμως προέταξε τα στήθη απέναντι στη μοναδική Υπερδύναμη, που ΟΛΟΙ τρέμουν και προσκυνούν, και έβαλε ένα ηρωικό ΒΕΤΟ για την προάσπιση της Μακεδονίας μας και εν γένει των Εθνικών μας Συμφερόντων! Είχε προηγηθεί η επίσης πατριωτική του αντιαμερικανική στάση στο ανθελληνικό «σχέδιο Ανάν» (σε αντίθεση με το Γιωργάκη που με αμερικανοδουλική θέρμη το υποστήριζε μέχρι την τελευταία στιγμή προ του δημοψηφίσματος στην Κύπρο!!!).

    Αυτό δεν είναι αρκετό για τους φίλους «εραστές» του Καρατζαφέρη; Τι παραπάνω εικάζουν ότι θα έκανε ο γραφικός αρχηγός τους; Ή νομίζουν ότι η άσκηση της διπλωματίας γίνεται με φτηνά πεζοδρομιακά τσιτάτα και εξυπνακίστικες μπαρούφες στις οποίες αρέσκεται ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΛΑΟΣ; Ή -ακόμη χειρότερα- θεωρούν ότι θα «δικαιώσουν» τις ακρότητες και τις ανευθυνότητές τους επάνω σε… πτώματα Ελλήνων Φαντάρων;;;!!!

    Τελεία και παύλα με τις αδιέξοδες συζητήσεις και τα ψευδεπιχειρήματα των Καρατζαφερικών! Δεν σας παρακαλάμε να ψηφίσετε τον Καραμανλή, έστω και με… «βαριά καρδιά», για να μη βγει ο απερίφραστα Αμερικανόδουλος Τζέφρυ!!! Αν έχετε γνήσια Ελληνική Πατριωτική Συνείδηση, και δεν είστε φτηνοί Πατριδοκάπηλοι, θα το κάνετε υπεύθυνα, σιωπηλά και αθόρυβα και χωρίς κραυγές ή ψιθύρους…

    Απλώς σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ για το τι περιμένει την Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Αμερικανοεβραιοσπορίτη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ώστε όταν θα γίνονται (ο μη γένοιτο!!!) να μην το παίζετε Υπερπατριώτες και να μην τολμήσετε να πείτε το παραμικρό! ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

    Καθαρές κουβέντες! Με μαθηματική λογική και ακρίβεια! Όλα τα άλλα είναι… παραμύθια της Χαλιμάς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή