Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Άνοιξαν τα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού

Tο εργοτάξιο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή Τερόβου - Μυροδάφνης - Σκλίβανης του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού, επισκέφτηκε ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ενημερώθηκε σχετικά με τις εργασίες που εκτελούνται.
Αυτές περιλαμβάνουν χωματουργικά έργα και κατασκευή πλακοσκεπών οχετών.
Μετά την επίσκεψή του σε δηλώσεις ο Νομάρχης τόνισε ότι οι εργασίες στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν αρχίσει εδώ και σαράντα περίπου ημέρες, ενώ συνεκτιμώντας και την εξέλιξη που υπάρχει και σε άλλα τμήματα, όπως στην περιοχή του Αντιρρίου, είπε ότι το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.
"...Δυστυχώς για τις Κασσάνδρες, οι εργασίες ξεκίνησαν...", είπε ο Νομάρχης για να προσθέσει ότι αυτό δεν ήταν ούτε σε γνώση του ιδίου, όταν κλήθηκε να απαντήσει με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπενθύμισε ακόμη ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης παραχώρησης, οι εργασίες στο Ν. Ιωαννίνων ήταν οι τελευταίες που θα έπρεπε να ξεκινήσουν, ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στη συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία για την εξεύρεση δανειοθαλάμων στην περιοχή της Αμπελιάς, προκειμένου να συνεχιστεί και σε αυτή το έργο.
epiruspost

1 comments:

  1. Ακριβώς, λίγο πριν τις εκλογές, για να έχουμε να λέμε και να ξεγελάμε τον ψηφοφόρο! Μπράβο ταχύτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή