Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Α. Σαμαράς

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς.
"Κοινωνικός φιλελευθερισμός" το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ.
"Κοινωνική μας αναφορά είναι, κυρίως, η μεσαία τάξη" πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.
"...Δεν ζητώ απλώς το αξίωμα του προέδρου του κόμματος. Ένωσα τις δυνάμεις μου με όσους ζήτησαν να εκλεγεί ο πρόεδρος του κόμματος από τη βάση. Και το πετύχαμε. Πετύχαμε μιαν ανοικτή δημοκρατική εκλογή που θα δώσει ρόλο στα μέλη και δύναμη στα όργανα του κόμματος..." ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι "λεπτές ισορροπίες" και οι "συσχετισμοί", αλλά ούτε τα "φέουδα" και οι "μηχανισμοί".

3 comments:

  1. ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
    ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι κάποια στιγμή να σταματήσουν οι διάφοροι να μας κάνουν το άσπρο-μαύρο με την αυτοκράτειρα Θεοδώρα. Οι νεοδημοκράτες δεν είναι πασόκοι, όχι μόνο δεν τσιμπάνε στη φτηνή προπαγάνδα αλλά εκνευρίζονται κιόλας.
    Ο νεοδημοκράτης ξέρει πόσο κακό έχει κάνει το Μητσοτακέϊκο στην παράταξη τα τελευταία χρόνια.
    Ο νεοδημοκράτης ξέρει ποιός έκανε τις διαροές στα Γιωργοκάναλα των λεγόμενων στα Υπουργικά συμβούλια του Καραμανλή, που μετά μας κτυπούσαν με σφυριά και βαριοπούλες οι μαφιόζοι των καναλιών.
    Ο νεοδημοκράτης ξέρει ότι την τελική απόφαση να φύγει ο Καραμανλής την πήρε μετά την υπόθεση Καραβέλα, που φυγάδευσε ο αυτοκράτειρα Θεοδώρα, για να μην βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των πασόκων για τη Ζίμενς.
    Τα υπόλοιπα που λένε οι φανατικοί οπαδοί της αυτοκράτειρας Θεοδώρας είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά.
    Χθές ο Σαμαράς, που ομολογουμένως έκανε μια πραγματικά εμπνευσμένη, πατριωτική και ισορροπημένη δήλωση υποψηφιότητας εμένα προσωπικά με έπεισε ότι είναι εξαιρετικά σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος, δείχνει να ξέρει τί θέλει και πώς μπορεί να το καταφέρει.
    Επίσης, χθές στο mega είδα τον Αβραμό. Μου φάνηκε και αυτός πραγματικά διαφορετικός από τον Αβραμόπουλο που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια.
    Ήταν πολύ πιο δυναμικός, μεστός, ενωτικός και έκανε το τρίο της Ιεράς Εξέτασης (Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη) να μην ξέρουν πως να τον στριμώξουν, παρόλο που προσπαθούσαν συνεχώς να του βάλουν τρικλοποδιές και σπιουνιές.
    Αντί να είναι στην επίθεση τους είχε στριμώξει συνεχώς στην άμυνα και τους τρείς μαζί
    Επίσης, ο Αβραμόπουλος είπε τα καλύτερα για τους άλλους υποψήφιους, μίλησε για εντελώς νέο ξεκίνημα για την παράταξη και άρχισε πραγματικά να με πείθει (παρόλους τους αρχικούς ενδιασμούς μου λόγω του ΚΕΠ) ότι είναι ο πιο ενωτικός από όλους τους άλλους τρείς υποψήφιους.
    Για το ιδεολογικό σκέλος δεν είμαι ακόμη σίγουρος, ο Σαμαράς είναι πιό ξεκάθαρος.
    Ομολογώ πάντως ότι δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ καλός ο Αβραμόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή