Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Έλληνες τρέξτε.! Η ..."αξιοκρατία" του Πασοκ, σας περιμένει.!

Την ίδια ώρα που ο Χρυσοχοϊδης και οι έτεροι Καππαδόκηδες της πράσινης ανάπτυξης ξεκίνησαν τις κομματικές μετακινήσεις και τοποθετήσεις ημετέρων, το Πασοκ ανερυθρίαστα συνεχίζει για άλλη μια φορά να προκαλεί τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.
Ωστόσο, το προκλητικό ...δούλεμα συνεχίζεται επιμένοντας ότι ΘΑ εφαρμόσει ...αξιοκρατικό σύστημα στις προσλήψεις.
Κύριε φύλαττε.!
Και οι μόνιμοι νεροκουβαλητές του κινήματος, τί ρόλο θα παίξουν εν προκειμένω;
Του απλού θεατή; Αμ, δε.! Αυτοί περίμεναν πως και πως την ...άγια νύχτα των αποτελεσμάτων, και θα δώσουν...δόμο να περάσουν οι ...φασίστες;
Για σοβαρεφτείτε λίγο ωρέ ...συντρόφια.!

Έως την προσεχή Τρίτη λοιπόν - λένε - θα συνεχιστεί η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα Opengov.gr για την κάλυψη 88 θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων και των περιφερειών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα και να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, σημειώνοντας τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες για τις οποίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον.
Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα υποβολής ετεροπρότασης, διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής, ενώ όσοι επιλεγούν, θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους.
Στόχος της πρόσκλησης είναι να δοθεί η δυνατότητα στον κάθε πολίτη να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ενώ σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν σταδιακά ανάλογες διαδικασίες και για τις υπόλοιπες θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπου αυτό είναι δυνατό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι 3.000 αιτήσεις είχαν ήδη κατατεθεί τις πρώτες 24 ώρες εφαρμογής.
Και πού είμαστε ακόμη.!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου