Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα και Αντώνη.! Αφήστε τα μισόλογα και ξεκαθαρίστε τη θέση σας.!

Δεν μας άρεσε καθόλου η σχεδόν πανομοιότυπη απάντηση που έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς στην ερώτηση του "Βήματος" για το θέμα της παροχής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.
Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ ουσιαστικά τοποθετήθηκαν υπέρ της παροχής της ιθαγένειας. Τα λόγια με τα οποία διάνθισαν την απάντησή τους δεν αναιρούν τον πυρήνα.
Και εξηγούμαστε: το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι πολύ σύντομα, με την πολιτική που θα εφαρμόσει στα εθνικά και τα οικονομικά θέματα, θα έχει απέναντί του τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και για το λόγο αυτό, αλλά και για να ικανοποιήσει τους ξένους πάτρωνές του που θέλουν τον αφελληνισμό της Ελλάδας, θα θελήσει να νομιμοποιήσει μαζικά και να χορηγήσει ιθαγένεια και ψήφο σε εκατομμύρια μεταναστών. Αφενός για να αντισταθμίσει τη φθορά που θα έχει στον ελληνικό λαό, αφετέρου για να αλλοιώσει για πάντα τη σύνθεση του πληθυσμού.
Το επιχείρημα – προϋπόθεση τού να είναι οι γονείς των παιδιών νόμιμοι ή το να πηγαίνουν τα παιδιά σε ελληνικό σχολείο, δεν λέει τίποτα.
Αφενός, όλα τα παιδιά αυτά πάνε στο σχολείο, και αυτών που παραμένουν λαθρομετανάστες αλλά και αυτών που εκ των υστέρων ..."νομιμοποιήθηκαν".
Αφετέρου, το γεγονός της "νομιμότητας" δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί ο σκοπός των κυβερνώντων είναι να νομιμοποιήσουν πρώτα όλο τον κόσμο, και μετά να ασκήσουν όλα τα παιδιά το δικαίωμα λήψης της ιθαγένειας.
Αν αυτά συμβούν, τότε σε κάποια χρόνια θα είναι περισσότεροι οι ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες παρά εμείς οι Έλληνες.
Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίζει όλες τις αναμετρήσεις, αφού οι νέοι αυτοί πολίτες θα το ευγνωμονούν. Το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει πάντα, όσο κι αν θα καταπιέζει τους Έλληνες και θα χαϊδεύει τους αλλοδαπούς.
Θα έχει έρθει το τέλος της πατρίδας μας.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η τοποθέτηση αυτή των δύο υποψηφίων, οφείλεται στο φόβο τους να μην χαρακτηριστούν από το θολοκουλτουριάρικο "Βήμα" ως δήθεν ρατσιστές, ξενόφοβοι και εθνικιστές, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη μάχη. Ότι θέλησαν να είναι "politically correct" για τα ησυχότερα… Ή ότι έστω έπεσαν στην παγίδα της εσφαλμένης εκτίμησης ότι με το να συναινέσει η ΝΔ στην παροχή της ιθαγένειας, θα έχει ελπίδες στο μέλλον να πάρει μερικές από τις ψήφους τους.
Κλείνοντας, με δυο λόγια σταράτα: όταν το ΠΑΣΟΚ θα φέρει τα μέτρα που θα χαρίζουν την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες, θα έχει τη στήριξη του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, των θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αλώσει τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, τις ΜΚΟ, τα παρατηρητήρια, τα ινστιτούτα, τους συλλόγουυς κλπ.
Ένα αποκούμπι, μια ελπίδα θα παραμένει στο λαό για να ματαιωθούν αυτά τα σχέδια:
Η αντίδραση του άλλου μεγάλου κόμματος, η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι είτε εκλεγεί η Ντόρα Μπακογιάννη είτε ο Αντώνης Σαμαράς, η ΝΔ, χωρίς πλέον το άγχος και τις εντάσεις της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, θα κατανοήσει την ευθύνη της, θα δει τον ύπουλο και ανθελληνικό χαρακτήρα των σχεδίων του ΠΑΣΟΚ και θα τοποθετηθεί εναντίον.
Ας ελπίσουμε.
patriotikoslogos

4 comments:

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

    ΑΓΓΕΛΟΥ

    ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

    ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

    ΛΕΙΒΑΔΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

    ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννιώτη, μην είσαι άδικος! Η αλήθεια είναι αυτή: Σοβαρή διάσταση απόψεων μεταξύ Ντόρας και Σαμαρά, καταγράφεται στο μείζον ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, ειδικά όσον αφορά την απονομή ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς. Κι ενώ η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. δηλώνει ότι δεν μπορεί να ισχύσει στη χώρα μας, η αμερικάνικη νομοθεσία που θέλει όποιο παιδί γεννιέται στις ΗΠΑ να παίρνει αυτοδικαίως την υπηκοότητα, γιατί έτσι θα καταστούμε χώρα υποδοχής γεννήσεων, οΣαμαράς υιοθετεί εντελώς φιλοαμερικανική στάσησυμφωνώντας πλήρως με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα και του Παπανδρέου! «Το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι αν θα τους δώσουμε Ελληνικήιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε τηνΕλληνική ιθαγένεια αλλά πρέπει να τους δώσουμε και Ελληνική ταυτότητα» λέει στο ντιμπέιτ του Κυριακάτικου Βήματος! Από μια πρώτη ματιά, η θέση του αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιπόλαιαπέρα για πέρα και ταυτόχρονα απερίσκεπτη. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι ο Σαμαράς σε αυτό το θέμα συμφωνεί με τον παλαιό συμφοιτητή και επιστήθιο φίλο του στα νεανικά χρόνια Γιώργο Παπανδρέου. Δεν είναι τυχαίο ότι σπούδασαν μαζί στο ίδιο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο και απέκτησαν τα ίδια επιστημονικά «εφόδια» κυρίως όσον αφορά τα πολιτικά ζητήματα που άπτονται των γενικότερων διεθνών συμφερόντων των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣαμαράς επιμένει στην ίδια απάντηση, επικαλούμενοςαντίστοιχα μέτρα που έχουν ληφθεί στη Βρετανία και τη Γαλλία, υπέρ των μεταναστών. Δεν λέει όμως α) ότι αυτά τα κατεξοχήν αποικιοκρατικά κράτη ανέκαθεν ήταν υποχρεωμένα να «διακινούν» και να αλληλοϋποστηρίζονται από μετανάστες και β) δεν καταλαμβάνουν κομβικούς γεωγραφικούς χώρους όπως η Ελλάδα την οποία διέρχονται εκατομμύριαμετανάστες κάθε χρόνο, κυρίως παράνομα. Αντίθετα ηΝτόρα, έχοντας απόλυτη επίγνωση και λόγω της πρόσφατης εμπειρίας της στο υπουργείο Εξωτερικών, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας ότι ανδίδεται ιθαγένεια σε κάθε παιδί μεταναστών που γεννιέται στην Ελλάδα: « θα αυξηθούν τα όποια προβλήματα μετανάστευσης υπάρχουν». Ποιος άραγε μετανάστης δεν θα θέλει να έρχεται στη χώρα μας , να τεκνοποιεί, να αποκτούν την ιθαγένεια τα παιδιά του και μετά να συνεχίζει το ταξίδι του ως ευρωπαίος πολίτης με πλήρη δικαιώματα στην Ε.Ε.;

    http://www.parapolitika.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “…εγώ πάντα ήθελα να γυρίσει πίσω ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος….” Δήλωση της χθές το βράδυ στον Χατζηνίκο.
    Άχ! Βρέ! Ντορίτσα, τόσο νωρίς, παιδούλα… ακόμα, σε τέτοιο βαθμό αλτσχάϊμερ…. να βοηθήσουμε λίγο να θυμηθείς…

    ΤΑ ΝΕΑ 12/8/2000:

    «Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ θα εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ. και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα».

    Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε στον κ. Κ. Καραμανλή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, και αυτή η απόφασή της δεν πρόκειται να αλλάξει όπως λένε συνομιλητές της.

    Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης στη Ν.Δ. δίνουν και παίρνουν στη Ρηγίλλης.

    Οι συνεργάτες τού κ. Κ. Καραμανλή λένε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ οι φίλοι τού κ. Α. Σαμαρά την επομένη της δεξίωσης για τη Γιορτή της Δημοκρατίας επεσήμαιναν με έμφαση ότι οι κ.κ. Κ. Καραμανλής και Α. Σαμαράς είχαν εγκάρδια συνομιλία, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν συνομίλησε με τον κ. Κ. Μητσοτάκη.

    Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, έχει πάρει από καιρό την απόφαση να καταγγείλει τον κ. Κ. Καραμανλή και να αποχωρήσει από τη Ν.Δ. αν επιστρέψει στο κόμμα ο κ. Α. Σαμαράς.

    Και αυτό τα τελευταία δύο χρόνια το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το σημαντικό είναι ότι τώρα λέει πως θα φύγει από το κόμμα και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

    ΟΣΚΑΡ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ....

    Υ.Γ. Ντόρα λίγο ακόμα θέλεις για να προκαλέσεις τον οίκτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή