Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

"Τορπιλίζει" την ενότητα της Ν.Δ. ο Θεόδωρος Κασίμης.

Απαράδεκτοι υπαινιγμοί για τους Νεοδημοκράτες, που ψήφισαν Σαμαρά...
Ό,τι χολή δεν μπορεί να βγάλει ο "καλός στρατιώτης" Ντόρα, την έβγαλε απόψε, ο άνθρωπός της, Θόδωρος Κασίμης, στο MEGA.
Ξέρετε τι είπε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών;
"Στη ..Ν.Δ. προσχώρησαν το ΚΕΠ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ".
Έμεινε άναυδη η συνάδελφός του, βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή.
"Τι υπονοούμενα είναι αυτά;" του είπε, κι ο Κασίμης, με το ίδιο ειρωνικό ύφος, μίλησε για κάποια (ανύπαρκτη, σε άρρωστα μυαλά μόνο υπάρχει) προειδοποίηση του Σαμαρά, γι αυτούς, που δεν τον ψήφισαν.
Μιλάμε για μίσος.
Και κάποιοι θερμοκέφαλοι, κολαούζοι της Ντόρας, άρχισαν κιόλας να σπέρνουν τη διχόνοια...
nonews

6 comments:

  1. Φίλε Γιαννιώτη κάτι πολιτικοί σαν τον Κασίμη έφτασαν τη παράταξη στο πάτο. Άκου λέει ....Κασίμης. Ποιός είναι ο κύριος , τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια εκτός από το να στηρίζει πάντα το Μητσατακέικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν γκρεμίσει ΕΝΤΕΛΩΣ τους αμετανόητους (φανερούς και κρυφούς) μητσοτακικούς από τξ\ην οργάνωση του κόμαμτος, ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει κακό στον εαυτό του, της Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.
    Θα είναι κρίμα να προδώσει τόσο πολύ εμπιστοσύνη που του δωσαμε κάνοντας τους συμβιβασμούς που έκανε ο Καραμανλής και μας έστειλαν στη συντριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ήρθε η στιγμή να γίνει ριζική ανανέωση και στα πρόσωπα; Ο Κασίμης ήταν απαράδεκτος, ακόμα και η Τρέμη πάγωσε με αυτό που ξεστόμισε. Μπορεί ο Κασίμης να έχασε μια εν δυνάμει μελλοντική υπουργοποίησή του, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει κατάφωρα το λαό της ΝΔ (το ίδιο ισχύει φυσικά για τον κάθε Κασίμη, είτε ήταν υποστηρικτής του Σαμαρά είτε της Μπακογιάννη). Η ΝΔ έχει μοναδική ευκαιρία να γίνει σύγχρονο κόμμα. Όποιος διαφωνεί, ας αποχωρήσει αντρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΙΝΕ "ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ". ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρέπει για ένα τόσο σοβαρό ολίσθημα να ζητηθούν εξηγήσεις από τον Κ. Κασσίμη; Όποιος φέρεται με τέτοιο ελεεινό τρόπο να πάει σπίτι του. Αν δεν αρέσει στον κ. Κασσίμη ο νέος αρχηγός ή οι ψηφοφόροι που τον ψήφισαν, μπορεί να φύγει (έτσι κι αλλιώς η βάση θα τον τιμωρήσει στις επόμενες εκλογές, όχι μόνον αυτόν, αλλά οποιονδήποτε Σαμαρικό ή Μητσοτακικό παίζει προσωπικά παιχνίδια εις βάρος της ενότητας της παράταξης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ;"Στη ..Ν.Δ. προσχώρησαν το ΚΕΠ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ".

    Ψέμμα είναι???
    Αλλά η αλήθεια πάντα τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή