Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εν Ελλάδι.! Στη βουλή η ..."επέτειος" Γρηγορόπουλου.!

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με την ετοιμότητα των αρχών να αντιμετωπίσουν "τυχόν επανάληψη επεισοδίων" κατά την 6η Δεκεμβρίου, ημερομηνίας της ..."επετείου" από τον θάνατο του ανήλικου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού.
Στην ερώτησή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρεται σε δημοσιεύματα στα οποία εκφράζονται φόβοι για βίαια επεισόδια κατά τις διαδηλώσεις που θα λάβουν χώρα την προσεχή Κυριακή καθώς και για πληροφορίες που κάνουν λόγο ακόμα και για προσέλευση αλλοδαπών αντιεξουσιαστών.
Παράλληλα, στο κείμενο της επίκαιρης ερώτησής το, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρεται και στο εξώδικο που έστειλε ομάδα καταστηματαρχών του κέντρου των Αθηνών στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με την οποία εκφράζουν την αγωνία τους για πιθανή επανάληψη των επεισοδίων του περασμένου Δεκεμβρίου.

2 comments:

  1. Την Κυριακή θα είναι το crash-test του κ. Χρυσοχοΐδη.
    Ας ευχηθούμε όλοι να το περάσει, για το καλό της χώρας.
    Πάντως το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου μαθητή πρέπει να είναι ειρηνικό. Εκδηλώσεις βίας θα είναι ίβρυς στη μνήμη του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι με την "Αλεξιαδα",εδω ο κοσμος χανετε κι εμεις ασχολιομαστε με τα πρεζονια και τους τελιωμενους των Εξαρχειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή