Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Στη γραμμή υποβιβασμού ο ΠΑΣ...

Προσπάθεια ανασυγκρότησης γίνεται στον ΠΑΣ Γιάννενα ενόψει των δύο κρίσιμων εντός έδρας αγώνων με Ηρακλή και Εργοτέλη, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της ομάδας.
Παρότι η αποστολή επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γιάννενα ο Γ. Παράσχος δεν άφησε να περάσει η μέρα έτσι, και χτες έκανε κανονικά προπόνηση το απόγευμα με φουλ ρυθμούς για όσους δεν αγωνίσθηκαν και πιο χαλαρούς ρυθμούς για όσους έπαιξαν στο Περιστέρι.
Οι τελευταίοι πήραν ρεπό σήμερα το πρωί για να ξεκουραστούν, ενώ για τους άλλους έγινε κανονικά προπόνηση.
Κανονικά προπονήθηκαν χτες οι Λάμπρος Βαγγελής και Νίκος Γεωργιάδης οπότε τίθενται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας όπως και ο Βραζιλιάνος Βάντερσον Σκαρντουέλι που έμεινε εκτός ομάδας λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Οι Γιώργος Ντάσιος και Δημήτρης Σιαλμάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και από αύριο θα ξεκαθαρίσει αν μπορέσουν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και να τους υπολογίζει ο προπονητής για το ματς με τον Ηρακλή που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο "Ζωσιμάδες".
Από σήμερα ο Γ. Παράσχος θα ασχοληθεί με το παιχνίδι αυτό και ενδεχομένως να κάνει και πάλι ορισμένες αλλαγές για να βρει παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο παιχνίδι αυτό.
Ο ΠΑΣ μετά την ήττα στο Περιστέρι με 2-1 από τον Ατρόμητο για πρώτη φορά μπήκε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και υπάρχει έντονος προβληματισμός σε πολλές πλευρές.
Τελευταία φορά που κέρδισε ο ΠΑΣ ήταν με την Καβάλα την 6η αγωνιστική παραμονές των εκλογών και έκτοτε έχει μόνο δύο ισοπαλίες στα Γιάννινα με Λεβαδειακό, Ολυμπιακό και μόνο ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Είναι φυσικό όλα αυτά να έχουν συσσωρεύει αρκετά σύννεφα στους Γιαννιώτικους ορίζοντες και να υπάρχει προβληματισμός σε όλες τις πλευρές.
gianninasports

1 comments:

  1. Φιλτατε giannioti περασαν σχεδον δυο μερες απο τον θριαμβο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επι του μονιμως φιλοδοξου αλλα αναξιου συνδιεκδικητη της πρωτης θεσεως και του πρωταθληματος "καφενειου" που ονομαζετε παο κι ακομα περιμενω,οπως κι ο Πειραιωτης ελπιζω,ενα σου αφιερωμα στην ενδοξοτερη και λαοφιλεστερη ομαδα της Ελλαδος κι οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή