Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο Υπουργός Προ.Πο. εξασφάλισε στέγη για 16 Ιρανούς λαθρομετανάστες

Την ένταξη των 16 Ιρανών λαθρομεταναστών που πραγματοποιούν απεργία πείνας, σε πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου τρίμηνης διάρκειας, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η ένταξή τους στο πρόγραμμα πραγματοποιείται ύστερα από κοινή δράση με το υπουργείο Υγείας και υλοποιείται από το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.
Οι 16 Ιρανοί θα μπουν σε καθεστώς επικουρικής προστασίας, το οποίο προβλέπει επίσης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδοτούμενη εργασία.
Οι τέσσερις πρόσφυγες που συνεχίζουν την απεργία πείνας θα μεταφερθούν μέχρι την έναρξη του προγράμματος σε νοσοκομείο και στη συνέχεια θα θα φιλοξενηθούν σε προστατευόμενο διαμέρισμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Praksis».
Οι υπόλοιποι δώδεκα θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο μέχρι την έναρξη του προγράμματος επιδότησης ενοικίου.
Τους Ιρανούς απεργούς πείνας είχε επισκεφθεί, την περασμένη Τετάρτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

2 comments:

  1. Μηπως ειναι καιρος να σκεφτουμαι να σταματησουμε να πληρωνουμε ΦΟΡΟΥΣ αφου ετσι και αλλιως σπαταλουνται ΑΔΙΚΑ γιατι εχω υποχρεωση να τους ταισω να τους ποτησω και να πληρωσω για νοσοκομείο και επιδοτουμενη εργασια του ΙΡΑΝΟΥ οταν δεν μπορω να ζησω εγω. 300.000.000.000 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ καραγκιοζη ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή