Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτοφανές! Η Ε.Ε. μας ζητάει να αλλάξουμε τον προϋπολογισμό! (βίντεο)

Ισχυρότατες πιέσεις δέχεται ο έλληνας υπουργός Οικονομικών για επιπλέον σκληρά μέτρα.
Οι ομόλογοί του στην συνεδρίαση του Eurogroup, ζήτησαν να αλλάξει ο προϋπολογισμός πριν ψηφιστεί! να γίνει πιο σκληρός σε φόρους και περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα δεχθεί και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οτι ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί ως έχει αλλιώς θα τρωθεί και άλλο το κύρος της χώρας μας.
Δεν θα αποκλείσει όμως το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στην πορεία εκτέλεσής του.
Η επίσκεψη του κ. Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες γίνεται στον απόηχο των δηλώσεων για κερδοσκοπικά παιχνίδια που έκανε στο ετήσιο συνέδριο για την "Ώρα της ελληνικής οικονομίας".Δείτε το σχετικό άρθρο.
Πάντως, ο αρμόδιος επίτροπος Χοακίν Αλμούνια παρά την καθυστέρηση έσπευσε να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, αναφέροντας πως η Ελλάδα δεν διατρέχει τον κίνδυνο της χρεωκοπίας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.
Αναφερόμενος στην παρουσία του κ. Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι ο έλληνας υπουργός δίνει μια σκληρή και τιτάνια μάχη και στόχος είναι να ανακτήσει η Ελλάδα την αξιοπιστία της διεθνώς, αλλά και όπως είπε να μην πληρώσει καμία κρίση ο έλληνας πολίτης.
newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου