Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού.
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη δημόσια παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά τους τριγμούς που φαίνεται να προκάλεσε στη ΝΔ η πρώτη διαφοροποίηση της πρώην υπουργού από τον Αντώνη Σαμαρά, με φόντο το σχέδιο "Καλλικράτης" για τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα η κα Μπακογιάννη τάχθηκε επί της αρχής υπέρ του κυβερνητικού σχεδίου, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την αντιπολιτευτική γραμμή που υιοθετεί ο κ. Σαμαράς, ενώ προχώρησε και σε έμμεσες συστάσεις προς την κομματική ηγεσία να ανοίξει συζήτηση για το μεταναστευτικό και να αποφύγει τη στείρα άρνηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Ρηγίλλης προτίμησε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά και απέφυγε κάθε επίσημο σχόλιο.

2 comments:

  1. Δημοκρατία έχουμε, η κυριά Μπακογιάννη, ο κύριος Κιλιτίδης και οποιοσδήποτε άλλος έχουν το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης τους.
    Δημοκρατικό κόσμμα είμαστε.
    Απλά καλό θα είναι να θυμούνται ότι, όπως και σε όλα τα άλλα κόμματα, όποιος είναι εκτός της βασικής κομματικής γραμμής τον τρώει στη συνέχεια η μαρμάγκα.
    Απλά και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντορα, Ντορακι θα πας κανα δωρακι??ξερω εγω εισαι τοσο Ελληνιδα, αρκει να εισαι ...αρχηγος ,μα δε σου καθετε, παει πεταξε το πουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή