Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Αρνούντα να συναντηθούν με την υπουργό οι αγρότες

Την απόφαση να μην συναντηθούν αύριο με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή έλαβαν οι αγρότες των Αδέσμευτων Συλλόγων του νομού Σερρών, που βρίσκονται για έκτη μέρα στο μπλόκο του Προμαχώνα.
Κατά τη συνάντησή τους με τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο στη Νίκαια, Βαγγέλη Μπούτα, οι αγρότες αποφάσισαν πως κύριο, κοινό αίτημά τους είναι το οικονομικό και η ενίσχυση του εισοδήματος τους.
Έτσι, στην αυριανή συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τα 2 μπλόκα καθώς και άλλα 8 από την υπόλοιπη Ελλάδα δεν θα παραβρεθούν.
Εξάλλου, κλειστός θα παραμείνει ο συνοριακός σταθμός από και προς τη Βουλγαρία, παρότι το πρωί άνοιξε για λίγες ώρες ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.
Ανοιχτή θα παραμείνει η παλιά εθνική οδός Σερρών -Καβάλας, ενώ παραμένει κλειστή η Εγνατία Οδός Σερρών -Καβάλας στο κόμβο Κερδυλλίων.
Ανοιχτή θα παραμείνει σήμερα η εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας.

5 comments:

  1. Ας μη συναντηθουν, νευρακια???πεισματα???δεν εχουν φιλοτιμο, ουτε για δειγμα, βαρεθηκαμε, ναι θ αγοραζω, εισαγωμενα,απο τωρα, αστους υπουργε, μη τους παρακαλεσουμε, αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έλληνας αγρότης πεινάει και αυτοί το μυαλό τους τόχουνε πώς θα δώσουν Ελληνικές ταυτότητες στους αφγανούς, τους πακιστανούς, τους αλβανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι για να πάρουν του χρόνου τις ψήφους τους.
    Πού να μείνει καιρός να ασχοληθούν λίγο με τους πραγματικούς Έλληνες;
    Τα ψεύτικα τα προεκλογικά λόγια τα μεγάλα θα τον κυνηγούν το Γιωργάκη ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!
    Φύγε ψευταρά, φύγε άχρηστε, φύγε απατεώνα.
    Ο λαός πεινάει και εσύ κάθε μεσημέρι στα γυμναστήρια, κάθε βράδυ στις ψαροταβέρνες και κάθε σαββατοκύριακο ταξιδάκια.
    Φύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μεταναστες πηραν ,τα λεφτα , μηπως οχι??αλλα οι Ελληναρες Ρουσοπουλος, Μαγγινας, Βουλγαρακης, Σουφλιας, Σημιτης, Βατοπεδινοι, .....ηρεμηστε ναι θα παρουν ,οπως περνουμε κι εμεις ,στο εξωτερικο, που να κτυπατε το κωλο σας κατω, η κακια σας, αντε οι γυναικες σας να ξεβρωμισουν τα σπιτια σας, να περιποιουντε τους γονεις σας και τα παιδια σας, ντροπη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη συναντηθουν, τωρα Ν.Δ και Κ.Κ.Ε. αγκαλια, το χαλι τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυμναστηριο, ψαροταβερνα, κρουαζιερα, να πηγαινουν, Βατοπεδινους και Ρουσοπουλους δεν εχουν, κλειστε το στομα σας θα δηλητηριαστητε βρε ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή