Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού από επίθεση στην ΑΣΟΕ

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης από ομάδα νεαρών εναντίον δύο μοτοσικλετιστών της Ομάδας "ΖΗΤΑ" στις 15.15' το απόγευμα, στη διασταύρωση Μαυροματαίων και Αντωνιάδη, κοντά στην ΑΣΟΕΕ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αστυνομικοί είχαν μεταβεί στο σημείο μετά από τηλεφώνημα που αφορούσε σε απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου.
Ξαφνικά, μια ομάδα αναρχικών τους επιτέθηκε με πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από τους δύο αστυνομικούς.
Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

5 comments:

  1. Παιδάκια μην πετάτε πέτρες, η μαμά θα σας μαλώσει.Η μαμά έχει κάνει μεγάλο (από μακριά) αγώνα για να σας κάνει καλά φλωράκια. Αυτός ο κύριος ΠΡΟ-ΠΟ που σας αγαπάει θα αναγκαστεί και ενώ δεν το θέλει, να σας μαλώσει και αυτός. Να προσπαθήσετε να μοιάσετε στο καμάρι μας, το λεβέντη μας, Αλέξη Τσίπρα!!!!ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ......ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τραυματισμος , η δολοφονια , η αχρηστευσι ενος αστυνομικου στην Βαλακνοταλιμπαναι δεν ειναι ειδησι.
    Ενω ειναι ειδησι τα εξης!!!
    Φανταζεσθε αν ό μη γενοιτο ειχαμε εναν αλλοδαπο που τον εσπρωξε ενας αστυνομικος ή ενα κουκουλοφορο που κατα την συλληψιτου στην προσπαθεια να του βαλουν τις χειροπεδες ο κουκουλοφορος φωναξε αχ..ή τελος εναν βομβιστη με μολοτωφ που την στιγμη που την εκσφενδονιζει σκαει και πληγωνεται..
    Τοτε εχουμε ειδησι ..Θιγονται τα ναθρωπινα δικαιωματα των γεννιων ζωων..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή