Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Όταν η Mossad έγραφε το Κοράνι...

Λυσσάξανε, οι "φίλοι του Ισλάμ", να μου στέλνουν διαψεύσεις για τον "γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας", που τον "χορογράφησε", επικοινωνιακά, η Mossad.
Λοιπόν, το Κοράνι σας, επιτρέπει τον γάμο με κοριτσάκια 9 χρόνων.
Οπότε εν προκειμένω, ο "προφήτης" (Μωχαμέτ), δούλευε από τότε, για την "HaMossad leModi'in uleTafkidim Meyuchadim".
Τελεία και παύλα.
Ο ιμάμης Muhammad ibn Abd-al-Wahhab, ήταν άλλωστε πράκτορας των μογγολο-Ιουδαίων, της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, που εκπαιδεύτηκε στην Βαγδάτη.
Οι "φίλοι του Ισλάμ", ας καταδικάσουν αναδρομικά, τον Μωχαμέτ, για την ..."θεοκρατική παιδεραστία" και τον πράκτορα Wahhab, για την βαθειά σχέση του «"αυθεντικού" Ισλάμ με τον Σιωνισμό.
Δεν μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος "γάμος εν Κανά της Γαλιλαίας".
Μας ενδιαφέρει η θεοκρατία. Τα ήθη και τα έθιμα του Ισλάμ, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά από τους Έλληνες. Ούτε οι μιναρέδες σας, ούτε οι Ιμάμηδες ούτε οι Αγιαντολλάχ.
Φίλοι μας, οι "φίλοι του Ισλάμ", μπορούν να είναι, εφ όσον αποδέχονται την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία, του Ελληνικού Λαού, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κοσμικό κράτος.
Φίλοι μας, οι "φίλοι του Ισλάμ", οι "φίλοι του Παλαιστινιακού λαού" και της Χαμάς, μπορούν να είναι, εφ όσον, καταδικάζουν την εισβολή του Νέου Στρατού Κατοχής. Όσοι ζουν στην Ελλάδα, οφείλουν να σέβονται το Σύνταγμα μας και τους νόμους.
Στην πατρίδα τους , ας κάνουν ότι τους αρέσει. Όχι όμως εδώ.
Σε όλους αυτούς λέμε. Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία.
Η Θεοκρατία να πάει στον Ιουδαίο διάολο.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.
Μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν οι ..."φίλοι του Παλαιστινιακού λαού" και της Χαμάς , τι είδους εισαγωγές-εξαγωγές, κάνει η οργάνωση, για να χρηματοδοτεί το κράτος της, τον αγώνα της, και το δίκτυο της;

3 comments:

  1. Πραγματι στο Κορανι αναφερεται οτι ενας ανδρας μπορει να νυμφευει ενα κοριτσακι απο την ηλικια των 9 ετων,με μονο περιορισμο την απαγορευση σεξουαλικων πραξεων απο την νομιμη,φυσιολογικη "οδο".Επιτρεπονται δε οι "παρα φυσην" επαφες κι απο την ηλικια των 11 ετων του κοριτσιου ειναι ελευθερος ο συζυγος να την μεταχειριζεται οπως θελει.
    Αυτα γραφει και προτεινει το Κορανι,δεν ειναι εβραικη προπαγανδα(μακρια απο εμενα καθε υπονοια συμπλευσης μ'αυτα τα γουρουνια,που κι αυτοι τα ιδια κανουν)ειναι η σκληρη πραγματικοτητα των νεων εθιμων,των νεων "ελληνων" που με την ψηφιση του νομοσχεδιου της 10ης Μαρτιου 2010 θα βλεπουμε και στην Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επίμαχη φωτογραφία:

    του Πάνου Χαρίτου

    Για περισσότερο από τρια χρόνια τα σύνορα -κάθε μορφής- στη Λωρίδα της Γάζας παραμένουν κλειστά. Ο αποκλεισμός ήταν η αντίδραση του Ισραήλ στην απόφαση των κατοίκων της περιοχής να επιλέξουν στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2007 την οργάνωση της Χαμάς για την εκπροσώπησή τους.

    Από τότε μέχρι σήμερα, η Γάζα γνώρισε την εξαθλίωση με ένα μοναδικό τρόπο και οι κάτοικοί εξέπληξαν τη διεθνή κοινότητα, τους οργανισμούς, ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση του Ισραήλ με τις αντοχές τους.Οι ελλείψεις και η στέρηση ουσιαστικών αγαθών δεν περιορίζονται σε κάποια είδη. Αφορούν στα πάντα.

    Κάπου μέσα σε αυτό το τοπίο, πριν από περίπου οχτώ μήνες, κι ενώ το ηθικό των κατοίκων λόγω των ελλείψεων ταλαντεύοταν μεταξύ κατάθλιψης και υστερίας, η Ισλαμική Χαμάς αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το γάμο όσων ζευγαριών το επιθυμούσαν αλλά δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο κόστος αυτού.

    Περίπου 450 ζευγάρια άρπαξαν την ευκαιρία, δέχθηκαν το δώρο και πήραν σειρά για το μεγάλο γεγονός. Αύγουστος του 2009. Δεν θυμάμαι ημέρα και ώρα. Θυμάμαι όμως το Γιούσεφ (εικονολήπτης με τον οποίο δουλεύω στη Γάζα) να με καλεί στο τηλέφωνο και να μου περιγράφει το θέμα το οποίο είχε ήδη βιντεοσκοπήσει.

    Μιας κι εγώ, δεν έδειξα ενδιαφέρον, με ενημέρωσε ότι θα το προωθούσε σε κάποιο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, όπως κι έπραξε.Το Associated Press πήρε το βίντεο -όπως και εικόνες από άλλο το εικονολήπτη το Reuters και το AFP.

    Οι εικόνες μεταδόθηκαν και το ρεπορτάζ εστιάστηκε στην κακή οικονομική κατάσταση αλλά και τις λοιπές αιτίες που έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε μια τέτοια μαζική γαμήλια τελετή.

    Μόλις προχθές ένα email από την Ελλάδα με ενημέρωνε για τον κίνδυνο που ελλοχεύει από τους παιδόφιλους της Χαμάς και συνοδεύοταν με το αποδεικτικό στοιχείο...τη φωτογραφία που φιλοξενείται και σε αυτό το άρθρο.

    Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά το συγκεκριμένο θέμα και απλά για αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνω ότι:

    Η Χαμάς είναι μια οργάνωση που μπορείς να της καταλογίσεις αρκετά πράγματα -όπως άλλωστε και στις περισσότερες οργανώσεις των οποίων η πολιτική πηγάζει από τη θρησκεία και τις γραφές. Ωστόσο, η παιδοφιλία ανήκει αποκλειστικά και μόνο, στη φαντασία κάποιων.

    Και προφανώς για δικούς τους λόγους,επιχειρούν να εκμεταλευτούν μια φωτογραφία και μερικά λεπτά - προσεκτικά επιλεγμένα και παρερμηνευμένα - από ένα βίντεο.

    Τα κοριτσάκια στη φωτογραφία, έχουν το ρόλο της παρανύφης και χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τη φωτογράφιση της άφιξης στο χώρο τελετής. Οι νύφες σύμφωνα με τα όσα ορίζει το μουσουλμανικό εθιμικό δίκαιο δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια. Για αυτό άλλωστε και κατά την τελετή στέκουν ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες.

    Κάτι περισσότερο από αυτό δεν νομίζω ότι χρειάζεται για να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στα όσα - έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας -ισχυρίζονται και διαρρέουν συγκεκριμένοι κύκλοι στην Ελλάδα....



    Αφιερωμενο στον γνωστο και φιλτατο Ισλαμοφαγο.

    ΥΓ.
    Τα χαιρετιματα μου στην Αννα Φρανκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1." Φαινεται" οτι και η στατιστικη υπηρεσια της Παλαιστινης σφαλλει ή ειναι εβραιοκινητη οταν δεχεται οτι εχουν γινει γαμοι μεταξυ νυμφων μικρων κοριτσιων και μαντραχαλων.

    2. Ομοιως " Φαινεται" οτι το κορανι ειναι εβραικο δημιουργημα ισλαμοφαγων.. αφου και αυτο δεχεται και επιτρεπει τον γαμο μικρων νυμφων με μαντραχαλους..

    3. Τελος παντων γιατι οι ισλαμολατρες συνδεουν ντε και καλα τον αγωνα (?) της χαμας κατα των εβαραιων και κατα της αλ φαταχ με του γαμους των νυμφων..ουδεις μπορει να καταλαβη.Ειναι ακρως εγκεφαλικο/

    4. Διερωτωμαι: Τις εμποδιζει ποιον ? Αν οι γαμοι τελουνται οπως λεει το κορανι και ομολογει και η Παλιστινη, να καταδικασουμε τους γαμους αυτους.

    Κυριοι ισλαμολατρες, κρινετε οτι πρεπει να θαυμαζουμε και να επαινουμε σε ολα τουςισλαμιστες μηπως τυχον κι αν πουμε το σωστο θα μας πουν πρακτορες της Μοσσαντ¨?

    Ξεχνατε το αηδιαστικο θεαμα αφελων θρησκοληπτων μουσουλμανων να μαστιγωνονται στο ονομα του Αλλαχ της αβαστακτης ανοσιας της βλακειας, μεχρι αιμμοραγιας , παραμονη χριστουγεννων, εντω στο ελλαντα? Τι αλλο πρεπει να δουμε για να θαυμασουμε το ισλαμ..
    Μηοπω θελετε να αλλαξοπιστισουμε?

    Ωραια Δημοκρατια. Ωραια ελευθερια εχουμε..
    Να μην μπρουμε να πουμε τιποτα για τα " εθιμα" του Ισλαμ ..

    Υπομονη ισλαμολατρες ..Θα γινουν κι εδω τζαμια , θα προσευχομαστε ολοι 5 φορες την ημερα ξυπολυτοι με τα οπισθια προς τον Θεο.
    Κανετε λιγο υπομονη.
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή