Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οι συνήθεις ...Pasokies.!

Ο ..."μάγκας" αντιπρόεδρος της sosialistikis Κυβέρνησης των μπλοφαδόρων καταγγέλλει τους γερμανούς σπεκουλαδόρους των ελληνικών ομολόγων.
Πνέει μένεα κατά της στάσης της κ. Μέρκελ που επιτρέπει σε χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας της, να παίζουν τέτοια ιδιοτελή παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος.
Είναι όμως εξόχως συγκινητικό που τέτοιου είδους καταγγελίες ουδόλως επηρεάζουν την sosialistiki κυβέρνηση από το να επιτελέσει το ιερό διεθνιστικό της χρέος, παραλαμβάνοντας υποβρύχια που γέρνουν και παραγγέλνοντας άλλα δύο.
Καθώς μάλιστα συμφώνησε προς αυτό και ο κ. Καρατζαφέρης, είμεθα πλέον βέβαιοι ότι τούτο δεν είναι απλά μια εθνικώς αξιοπρεπής επιλογή αλλά μια εθνικά ...υπερήφανη στάση.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα γινόμεθα μάρτυρες των ύμνων που αναπέμπει γονυπετής η ..."υπερήφανη" sosialistiki Κυβέρνηση προς Μπαρόζο και Κομισιόν για βοήθεια και για να μεταπειστεί η ..."κακιά" κ. Μέρκελ.
Αν αγνοείτε ποιοί ακριβώς είναι οι Μπαρόζο και Κομισιόν, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω τα εξής:
- Ο Μπαρόζο είναι κάποιος "ανεκδιήγητος τύπος" σύμφωνα με τον κ. Λαμπρινίδη. Ένας τύπος για τον οποίο ο κ. Παπανδρέου έλεγε, με υψωμένο δάχτυλο, στον κ. Σαμαρά να πάει να τον ρωτήσει για τα "greek statistics". Κάποιος για τον οποίο υπήρχε η σκέψη να τον καλέσει η ...υπερήφανη κυβέρνηση να καταθέσει στην εξεταστική της Βουλής για την οικονομία (κανένα νεώτερο από εκείνο το μέτωπο;).!
- Η Κομισιόν είναι σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοϊδη η "παρέα του Μπαρόζο" που "μας ταπεινώνει" (συνέντευξη στο "newstime" στις 7 Μαρτίου 2010).
Οι συνήθεις Pasokies...
Mavro Kounavi

1 comments:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟ-ΠΟΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ,Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΕΓΙΝΕ,ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ @ΑΜΗΣΕΤ@Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή