Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δραστηριότητες Ερασιτεχνικού Σωματείου ΠΑΣ Γιάννενα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ιωάννινα 23-6-10
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με διάφορες εκδηλώσεις ολοκληρώνεται το Σάββατο 26/6/10
το 3ο τουρνουά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικές για ποδοσφαιρικούς αγώνες, εν τούτοις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Σταυρακίου το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει για Τρίτη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο τουρνουά μετέχουν 360 παιδιά ακαδημιών της περιοχής, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα γίνουν αγώνες με ομάδες των ΚΕΘΕΑ (μετέχουν 80 αθλητές) με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών που γιορτάζεται το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με το εξής πρόγραμμα στα γήπεδα τόσο της ΑΕ Γιάννενα, όσο και του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Σάββατο 26-6-10 ώρα 10.00 οι τρεις μικροί τελικοί των κατηγοριών και αγώνες 3Χ3 και 5Χ5 στους νικητές των οποίων θα δοθούν δώρα τεχνολογίας.
Ωρα 17.00 θα γίνει ο τελικός της διοργάνωσης για τα ΚΕΘΕΑ
Ωρα 17.30-18.45 ο τελικός αγώνας του τουρνουά ακαδημιών, ενώ στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί εκτέλεσης πέναλτι οι νικητές των οποίων θα παραλάβουν δώρα τεχνολογίας από την εταιρεία marketing PROMOTION.
Ωρα 19.00 απονομή τιμητικής πλακέτας στο δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Νίκο Γκόντα, στο πρόσωπο του οποίου θα τιμηθεί ο Δήμος για την πολύτιμη βοήθειά του, ώστε η περιοχή του Σταυρακίου για γίνει ένα τεράστιο αθλητικό πάρκο έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων.
Ωρα 19.05 από το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος ο κ. Χριστόφορος Παπαδόπουλος και θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ΠΑΣ.
Ωρα 19.10 θα γίνει η απονομή κυπέλλων στους νικητές του τουρνουά, απονομή διπλωμάτων σε όλους τους μετέχοντες, στους αναδειχθέντες πρώτους σκόρερ, καλύτερους τερματοφύλακες και ΜVP ανά κατηγορία.
Τέλος σε όλους τους μετέχοντες θα δοθούν συλλεκτικές φανέλες του τουρνουά.
(Κάντε "κλικ" για πλήρες μέγεθος)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου