Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παπάς έπνιξε βρέφος την ώρα που το βάπτιζε

Τραγική κατάληξη είχε η βάπτιση ενός βρέφους έξι εβδομάδων, στο Rascani, μια συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μολδαβίας.
Το παιδάκι εισέπνευσε νερό την ώρα που ο ιερέας το βουτούσε στη κολυμπήθρα.
Λίγη ώρα αργότερα, και ενώ το κρατούσε αγκαλιά η νονά του και προσπαθούσαν να το ντύσουν, το παιδάκι άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη.
Οι γονείς του βρέφους έσπευσαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ωστόσο στη διαδρομή κατέληξε και στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα καθώς πιθανολογείται πως ο ιερέας δεν κάλυψε το στόμα του μωρού την ώρα που το βουτούσε στο νερό, με αποτέλεσμα να το εισπνεύσει. Οι κατηγορίες που επιβαρύνουν τον ιερέα είναι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 3 χρόνια αν κριθεί ένοχος.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι έμπειρος και δεν θα μπορούσε να του συμβεί κάτι τέτοιο.

1 comments:

  1. AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ,ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ...ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΚΑΙ.. ΟΜΑΛΟ)....ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!ΔΩΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΤΗΝΟΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΙ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    Μας έστειλε ένα φίλος αναγνώστης ένα απίστευτο βίντεο με κτηνοβασία Αλβανού.
    Ο λόγος ήταν η ανάρτηση με τον βιασμό 2 ζώων από λαθρομετανάστες στο Ρίο της Πάτρας...

    Προσοχή το βίντεο είναι ακατάλληλο....για παιδιά και θολοκουλτουριάρηδες...(αν και σε μερικούς από τους θολοκουλτουριάρηδες αρέσουν πολύ οι ανωμαλίες)...

    πατήστε το λινκ ...
    http://sector13.e-e-e.gr/assets/alvanos_fucks_donkey.mp4

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_2589.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή