Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έλληνα.! Πάρ' το απόφαση ότι έχεις να κάνεις με ..."ανθέλληνες"

Όσο εσείς πράσινα ανθελληνικά ρετάλια θα συνεχίζετε να παραχωρείτε κυριαρχικά μας δικαιώματα και να δίνετε γην και ύδωρ στα απέναντί μας οθωμανικά τέρατα, τόσο κι' εμείς από τη μεριά μας δεν θα σας αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, έστω κι' μας το κλείσετε το ρημαδοϊστολόγιο, που καιρό τώρα, κτυπάει στου ...κουφού την πόρτα.!
Αλλά δεν τά 'χουμε μόνο με σας.!
Τά 'χουμε και με κάποιους ... "πανεπιστημιακούς" και ..."ιστορικούς" του κώλου, για τους οποίους δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Ή τα παίρνουν χοντρά για να πουλάνε ανθελληνισμό, ή γεννήθηκαν σε λάθος κράτος.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
Ευλόγως λοιπόν θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε αφελής ΕΛΛΗΝ:
Ρε μπας και οι ιστορικοί μας, ...λυπούνται τους Τούρκους και δεν μας το λένε;
Επειδή, μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει τότε, και την ...απόσυρση ολόκληρης Μαριέττας απ' τον Αθηναϊκό λαό για το βιβλίο της κα Ρεπούση, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα τόσο αφελείς ή ανυποψίαστοι ιστορικοί συγγραφείς των βιβλίων μας της εκπαίδευσης, ώστε να μην ...προσέχουν τι γράφουν, ούτε τόσο ...βλάκες, ώστε να μην ελέγχουν, από υπηρεσιακό καθήκον έστω, τα γραφόμενα των υφισταμένων τους, πριν αυτά τυπωθούν και μοιραστούν στις σχολικές αίθουσες.
Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς την ...νέα "σχολική" αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας στα αιματοβαμμένα - με ελληνικό βεβαίως αίμα - Ίμια δια του βιβλίου "Νεότερη και Σύγχρονη ιστορία" της Γ΄ Γυμνασίου παρά μόνον με την εκδοχή ότι οι ιστορικοί μας είναι ...ψυχοπονιάρηδες κι έχουν αποφασίσει να εκφράζουν έτσι την συναδελφική τους αλληλεγγύη στους Τούρκους...
Ο λόγος βεβαίως για τα ασύστολα ψεύδη - ξαναγράφαμε - της 163 σελίδας του εν λόγω βιβλίου περί την επιχείρηση κατάληψης των Ιμίων απ' τους Τούρκους κομάντος τον Ιανουάριο του '96.
"Την ίδια εποχή, - γράφει - με αφορμή την διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις!!!".
Πάλι καλά δηλαδή που δεν διαβάσαμε και τίποτε άλλο για τους ... "φονιάδες", ηρωϊκούς μας πεσόντες Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό της μοιραίας βραδιάς, Θεός ξέρει πως και από ποιους...
Φυσικά στο ..."σύγγραμμα" δεν γίνεται καν λόγος για τις ...ονειδιστικές ευχαριστίες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προς τους Αμερικανούς στην Βουλή, γεγονός αποδεικτικό της πλήρους αλώσεως της ελληνικής διαπαιδαγωγήσεως ..."από μέσα".
Τι να σας πούμε μετά απ' αυτά;
Ότι ...προσδοκούμε να αποσύρει το βιβλίο ο Jeffrey Chad-Mineiko-Papandreou;
Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά πιστεύουμε πως ΟΧΙ.!
Π.Ν.

1 comments:

  1. Αυτό που ακόμα δεν έχει συζητηθεί αρκετά είναι ΓΙΑΤΙ οι βόρειοι χτυπάνε τελευταία με τόση λύσσα τους Νοτιοευρωπαίους (και θέλουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ την Ελλάδα, τις μεταφορές και τους γενιτσάρους):
    Κορυφαίοι αστροφυσικοί (ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ-ΔΔΣ) έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι έρχονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ (από πολυετείς ηφαιστειακούς χειμώνες), ενώ οι οικοφασίστες γενίτσαροι χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να ενοχοποιούνται-φοροεξοντώνονται οι λαοί κατηγορώντας τους για Ο,ΤΙ καιρό και αν κάνει (ειδικά για τα ΨΥΧΡΑ φαινόμενα: χαλάζι, νεροποντές, χιόνια), αλλά και για να τσιρίζουν: “η Ελλάδα θα γίνει Σαχάρα, γι΄αυτό χαρίστε τα όλα στους βόρειους και φύγετε κακήν-κακώς”.
    Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα καταλάβουν πολλοί ότι η δύναμή μας, όπως συνέβη και στο παρελθόν, μαζί με την αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά, είναι να τους προειδοποιούμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ότι όταν λιγοστεύουν οι ψύχραιμοι δημοκρατικοί, τότε ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ γρηγορότερα οι ανισόρροποι μοναρχικοί:
    ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα τους ταΐζει άμα αρχίσει γενικευμένος κανιβαλισμός με τη βενζίνη στα 3-4 ευρώ το λίτρο ΑΥΡΙΟ!
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
    http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
    http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html
    http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY
    http://www.youtube.com/watch?v=ow1w33VAPII

    ΑπάντησηΔιαγραφή