Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Έχει το "γνώθι σ' αυτόν" - ακόμη - ο φιγουρατζής Αβραμό.!

Δεν ρισκάρει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Νο 2 της νέας Νέας Δημοκρατίας.
Αφού κατάφερε δια της πλαγίας και ...τρούπωσε για τα καλά στα σαλόνια της Ρηγίλλης, ο άλλοτε "ωραίος των Αθηνών" και ευκαιριακός πολιτικάντης Δημήτρης Αβραμόπουλος, προτιμά την ...σιγουριά που του παρέχει η μεγαλοπρεπής θέση του, από την ...παρακατιανή ενασχόλησή του με τα κοινά της Αττικής, αφού γνωρίζει - ως έχων το "γνώθι σ' αυτόν" - ότι η παρουσία του επί 8ετίας στο δήμο της Αθήνας, ήταν απλώς διακοσμητική, γεγονός που οι πολίτες της Αθήνας το γνωρίζουν πολύ καλά.
"Εδώ και χρόνια έχω πει ότι ο κύκλος της αυτοδιοίκησης έκλεισε οριστικά με την οκταετή θητεία μου στο δήμο της Αθήνας."
Αυτό απαντά σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σχετικά με την πρότασή του Γιώργου Καρατζαφέρη να στηριχθεί από κοινού η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου για την περιφέρεια Αττικής.
Ήδη, η ΝΔ έχει απορρίψει την πρόταση Καρατζαφέρη να στηριχθεί από κοινού για την περιφέρεια Αττικής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν" ήταν η απάντηση της Ρηγίλλης.
Κι' εδώ ανεπαρκής ο κ. Σαμαράς, αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να κατέβει στον ...αυτοδιοικητικό στίβο και να απαλλαγεί απ' αυτόν οριστικά.! Κι' άντε τώρα να ξεκολλήσει αυτή τη ..βδέλλα από πάνω του ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
Το 'χουμε ξαναπεί πολλάκις.
Αντώνη Σαμαρά, σ' αγαπάμε και σ' εκτιμάμε, αλλά θα πρέπει κάποτε να πετάξεις τα μπάζα και τα φθαρμένα υλικά που κρύβουν τη θέα της Νέας ...οικοδομής.
Με τον παρόντα Νο2 και τον άλλον επίσης Νο 2 που ...κατακεφαλιάσθηκε από την Μαρίκα, δεν πρόκειται να παίξουμε τον ρόλο των ...προβάτων.
Πάρτο χαμπάρι όσο είναι νωρίς γιατί - μέχρι στιγμής - μόνο ένα θετικό έχεις στο ενεργητικό σου.
Το τυπικό "ΟΧΙ" στο μνημόνιο. 'Εκτοτε ...πάπαλα Αντωνάκη μου.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Αγαπητέ Γιαννιώτη. Είναι γεγονός ότι το κόμμα της ΝΔ κατάντησε μια αρχηγική τρόϊκα μεταξύ Σαμαρά Ανβραμόπουλου και Δήμα. Έχεις δίκιο που συνεχώς επισημαίνεις αυτή την εικόνα που επικρατεί. Ο Σαμαράς πραγματικά πέραν του ΟΧΙ του μνημονίου δεν φάνηκε πουθενά αλλού. Τουλάχιστον δεν καταλαβαίνει ότι οπ κόσμος της ΝΔ δεν θέλει υλικά τύπου Αβραμόπουλου;
    Έλενα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που ενδιαφέρει τον συγκεκριμένο λιμοκοντόρο είναι η προσωπική του αυτοπροβολή. Τίποτε άλλο μεγαλεία και καρέκλες για τον εαυτό του, υψηλές θέσεις μπά να καταστραφεί ο κόσμος.
    Αυτή την τακτική ακολουθούσε πάντα απο την πρώτη μέρα που μπήκε στην πολιτική, η τεράστια εξουσιομανία του τον έκανε να φύγει χωρίς λόγο απο το κόμμα του. Δημιούργησε το ΚΕΠ μόνο για να αυτοπροβάλεται σάν αρχηγός κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή