Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αμερικανο-εβραϊκή συνάντηση για τον Σαμαρά

Ο Αντώνης θέλει να γίνει Obama στην θέση του Giorgos

Δεν πρόλαβε να φύγει ο Νετανιάχου και αμέσως έφτασαν στην χώρα μας άλλοι... υψηλοί καλεσμένοι.
Πρόκειται για αντιπροσώπους της πασίγνωστης οργάνωσης American Jewish Committee (Αμερικάνικη Εβραική Επιτροπή) που βρίσκονται στην Αθήνα, για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της ελληνοισραηλινής προσέγγισης!
Πρωί πρωί λοιπόν, οι αμερικανοεβραίοι λομπίστες (που αλήθεια να λέμε τώρα τελευταία έχουν φάει αρκετό κράξιμο και στην ίδια τους την χώρα για τον τρόπο που ενέπλεξαν τις ΗΠΑ στον πόλεμο στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν) ήλθαν να πουλήσουν προφανώς εκδούλευση στους Έλληνες. Εδώ βέβαια θα πρέπει να κάνουμε και κάποια παρένθεση για να αναφέρουμε κάποια κακία που ακούσαμε.
Δεν ήλθαν λέει για διαπραγματεύσεις, αλλά για να δώσουν χρίσματα και να πάρουν δεσμεύσεις.
Όπως και να έχει σύμφωνα με το... ρεπορτάζ, το Κομίτη (Committee) αύριο, στις 10, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Δεν ξέρουμε αν αυτή η σπουδή οφείλεται στην περί πολλού γνωριμία του υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια με τον γνωστό Γιαννούλια, που τυγχάνει και φίλος του Ομπάμα.
Πάντως είμαστε βέβαιοι ότι θα συναντηθούν και με άλλους θεσμικούς της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν γίνεται να μείνει παραπονούμενος ο Giorgos!
elkosmos
Bookmark and Share

5 comments:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΤΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΛΑΣΙΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΡΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΑΦ<ΑΙΡΕΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!

    ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΔΙΚΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!!

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως συμβαινει παντα οι πολιτικοι και το παπαδαριο να ειναι τα γιουσουφακια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρηκε ο Αντωνης τη γενια του...Εγγονος Μπενακη γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα το καταλάβατε ότι οι Συμφοιτητές και Συγκάτοικοι του Amherst College είναι μαριονέτες των Σιωνιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ (GAP)ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΤΗ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΞΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή