Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φίλοι αναγνώστες, κάντε ένα "κλικ" στο λινκ.

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας λάβαμε το παρακάτω email το οποίο μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε εδώ.
Το περιεχόμενο του μηνύματος αφορά την επίσκεψη του ..."Αντιπροέδρου" της Ν.Δ. κ. Δ. Αβραμόπουλου στην Κωνσταντινούπολη, ως προσκεκλημένου του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡΟ.
Το gianniotis blog για άλλη μια φορά καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις όποιες πολιτικές ..."δραστηριότητες" του ευκαιριακού πολιτικάντη Δημήτρη Αβραμόπουλου που στόχο έχουν μόνο την προβολή του ...μακιγιαρισμένου προφίλ του.
Τα ..."εργα και οι ημέρες" του περί ου ο λόγος φιγουρατζή, τόσο μέσα στην παράταξη, αλλά και έξω απ' αυτή, είναι γνωστά τοις πάσι και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις.
Είναι ο άνθρωπος που δια της παρουσίας του θα καταστρέψει και θα διαλύσει την Νέα Δημοκρατία, αλλά ο Σαμαράς και οι ...παρατρεχάμενοι της Ρηγίλλης θα το αντιληφθούν αυτό μόλις ο πολιτικός ...ίλιγγος θα αρχίσει και θα συνεχίσει να ...γιορτάζει την κάθετη πτώση όλων.!.
Ζητώ συγνώμη απ' τους φίλους αναγνώστες, αλλά κάντε ένα "κλικ" παραπάνω για να μελετήσετε το δελτίο τύπου. Προσωπικά δεν το ανέγνωσα, διότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος.
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Όλοι όσοι πέρασαν από το αμαρτωλό Υπουργείο των Εξωτερικών, μά όλοι χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, καί έκαναν καριέρα στον διπλωματικό τομέα, βαπτίστηκαν στην κολυμβήθρα της προδοσίας. Ο Αβραμόπουλος, γνωστός τυχοδιώκτης, χρόνια τώρα παίζει αυτόν τον ρόλο, που του ανέθεσαν οι πάτρωνές του. Ας μην ξεχαστεί ότι, υπήρξε και Πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη καί οι ανθελληνικές του θέσεις άφησαν εποχή. Στο Υπουργείο ήταν σταμπαρισμένος ανθέλληνας. Ως Δήμαρχος Αθηναίων καταχρέωσε τον Δήμο καί κανένας δεν έκανε έλεγχο να ιδεί πού πήγαν τα χρήματα των δημοτών. Να τον χαίρεται τώρα ο κ. Σαμαράς καί αργότερα θα καταλάβει τί φαρμακερό φίδι εκτρέφει στον κόρφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είχα αρμοδιότητα θα το έκλεινα αυτό το μπουρδέλλο, που το ονομάζουν Υπουργείο Εξωτερικών. Τις αρμοδιότητές του θα τις έδινα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στη Διεύθυνση που ελέγχει τις πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Θοδώρα σε ποιό υπουργείο ήτανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή