Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σαμαράς: "Η Μπακογιάννη στηρίζει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ"

"Η κ. Μπακογιάννη έφυγε μόνη της και στηρίζει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη συνέντευξη τύπου. Για στήριξη των επιλογών του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, σχετικά με όσα έχει υποστηρίξει για την "πολυκατοικία". "Ο κ. Καρατζαφέρης έχει φύγει από αυτήν την πολυκατοικία και έχει πάει σε αυτήν με το ΠΑΣΟΚ" δήλωσε, ενώ ανέφερε και ότι "δεν το βλέπει" για πιθανή μελλοντική συνεργασία της ΝΔ με ΛΑΟΣ και Ντ. Μπακογιάννη.
Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι "συμφωνίες κορυφής" αλλά προτιμά να προσεγγίσει τους πολίτες που υποστηρίζουν τα προαναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα.
Ο κ. Σαμαράς απάντησε και σε ερώτηση για το περιεχόμενο της κατάθεσης της κ. Πελέκη στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι. Αφού συσχέτισε την τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της με το νόμο Καστανίδη για ευνοϊκή μεταχείριση κατηγορουμένων, επισήμανε ότι "δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη α λα καρτ η κ. Πελέκη".
Όπως συγκεκριμένα διευκρίνισε, δεν μπορεί να θεωρείται αξιόπιστη μόνο ως προς τις αιχμές της προς Καραμανλή και όχι όταν δηλώνει κατηγορηματικά στην ίδια κατάθεσή της ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι το ζήτημα δημιούργησαν οι αποφάσεις Δρυ και Φωτιάδη και ότι ήταν κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Καραμανλή να αρθούν οι συνέπειές του με τις ανταλλαγές.
"Πουθενά δεν προκύπτει ότι υπάρχει ροή πολιτικού χρήματος" ανέφερε ο κ. Σαμαράς ο οποίος επικαλέσθηκε και τις τέσσερις εκθέσεις (δύο του ΣΔΟΕ και δύο ανεξάρτητων οίκων) που το επιβεβαιώνουν. Αντιθέτως ισχυρίστηκε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για το άνοιγμα λογαριασμών και την διερεύνηση "οφ σορ" εταιρειών, που εμπλέκονται για την ίδια υπόθεση.
Για την αποχώρηση της ΝΔ από την προανακριτική για το Βατοπέδι ανέφερε ότι το πόρισμα του κόμματος για την εξεταστική απέρριπτε τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
star

Bookmark and Share

11 comments:

  1. Η Μητσοτάκαινα ακολουθεί τα βήματα σου του 1993-2000 Αντώνη μου. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εσύ χάραξες πρώτος τον δρόμο. Εσύ τί στήριζες τότε Αντώνη μου; ΝΔ η ΠΑΣΟΚ του κερατά Αντώνη μου; Αααχ! Μύρισε Άνοιξη (πολιτική) ρε παιδίμου με σένανε.

    "What goes round comes round" Antonis. Δεν στόμαθε ο αμερικανοτραφής συγκάτοικος σου και νυν εκτελών -καθ'υπόδειξη τροικανών- χρέη πρωθυπουργού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιαννιώτη.
    Σε σχόλιο αναγνώστη που είχε γίνει στην ανάρτησή σου με τίτλο ΝΤΟΡΑ..είχε γραφεί "η Ντόρα έχασε και τον GIANNIOTIS", για να απαντήσεις άμεσα ότι ποτέ δεν την υποστήριξες, αλλά φιλοξενείς όλες τις απόψεις. Εγώ όμως θα επιμείνω, γιατί είναι ηλίου φαεινότερον η κολοτούμπα που πήρες λίγο πριν τη παρουσία Σαμαρά στην 75η ΔΕΘ. Οντως θα την ζήλευε και ο Καρατζαφέρης. Να υποθέσω οτι η εν γένει παρουσία και ομιλία Σαμαρά σε έπεισαν; Να υποθέσω οτι "έβγαλες τη τσίμπλα από το μάτι" και την είδες διαφορετικά; Να υποθέσω οτι είδες οτι το forum και η Ντόρα δεν τραβάει και γύρισες στο μαντρί; Να υποθέσω οτι το πολιτικό σου αισθητήριο σε ωθεί με το μέρος του νικητή, ετσι ώστε να αποκομίσεις αργότερα οφέλη; Η μήπως φίλε μου καλέ δεν κατάφερες να πάρεις αυτά που προσδοκούσες. Και μιλάω ευθέως για χρήμα, μίζα,αρπαχτή η όπως θέλεις πες το. Δεν σου τα "έριξαν" πιστεύω και πήρες ανάποδες. Η μήπως τα πήρες από το Σαμαρά; Πάντως η μεταστροφή σου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, που μόνο τυφλός δεν θα το έβλεπε. Είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι από το επιτελείο της Ντόρας δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί ένα ευρώ. Αν αυτός είναι ο λόγος να είσαι καλά και να προσέχεις τις κολοτούμπες στην ηλικία σου..

    ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου αναρχοαυτόνομε...
    Δεν πρόκειται, αλλά ούτε και μπορώ να παρακολουθήσω το αντι-ντορικό σου σύνδρομο ελλείψει ψυχιατρικών γνώσεων.
    Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι με τις διαχωριστικές γραμμές και με τον δήθεν "υπερσαμαρισμό" που μάς ..μοστράρεις, κάνεις μεγάλο κακό στην παράταξη.
    Διαπιστώνω ότι γνωρίζεις καλή γραφή.
    Τί κρίμα όμως να την χρησιμοποιείς για να γράφεις πράγματα που θίγουν αποκλειστικά και μόνο εσένα.!
    Θα μπορούσα να κάνω διάλογο μαζί σου, αλλά μου έθεσες μερικά ερωτήματα και ειλικρινά αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου αν είμαι πραγματικά τόσο μαλάκας, που κάθομαι τέτοια ώρα και ασχολούμαι μαζί σου.
    Φίλε...
    Είναι ακριβώς όπως τα λες. Δεν τα "βρήκα" με την Ντόρα και ξαφνικά μου "έγνεψε" ο Σαμαράς ως καλός ...Σαμα-ρείτης και τον ακολούθησα.
    Ένα πράγμα όμως εύχομαι για σένα.
    Ειλικρινά εύχομαι να μην ανήκεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
    Μου είναι αδιανόητο να δεχθώ ότι υπάρχουν στο χώρο αυτό, άτομα τέτοιων αντιλήψεων.
    Και κάτι τελευταίο...
    Μην κοιτάς τι κάνει ο gianniotis και ο κάθε gianniotis.
    Σου δίνω ελεύθερο βήμα να εκφράσεις τις απόψεις σου, αλλά και αυτή την ανοχή μου ακόμη, την εξέλαβες ως αδυναμία.
    Διαθέτω κάποια αποθέματα ψυχραιμίας για μια ώρα ανάγκης, και σε παρακαλώ μην μου τα παίρνεις.
    please...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIANNIOTIS μη χάνεις τη ψυχραιμία σου και απάντα ευθέως
    Τα πήρες από το Σαμαρά;
    ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιαννιώτη, διαφωνώ, μάλλον, μαζί σας ως προς την κομματική έκφραση της παραταξιακής μου συνείδησης αλλά οφείλω να πω ένα "ευχαριστώ" που αφήνετε να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αυτό δεν συμβαίνει σε άλλα μπλογκς, π.χ. δείτε τί συμβαίνει με την διαδικτυακή ΠΡΑΒΝΤΑ του αριστερόστροφου υπερσαμαρισμού
    (ο νοών νοείτω).

    Διαφωνώ με τα όσα λέει ο Αναρχοαυτόνομος. Συνεχίστε απτόητος και μην ακούτε ούτε μπόρες, ούτε ντόρες, ούτε σαμαράδες, ούτε τα γαιδούρια τους, ούτε πεταλωτές, ούτε κωλοτούμπες. Τα μπλογκς υπάρχουν πρωτίστως για τον απλό χρήστη του διαδικτύου.
    Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=0U247B043iY

    ΟΤΑΝ Η ΔΗΜ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΓΙΑΤΙ?? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ?? ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή πιστεύω ότι είμαι εξαιρετικά φίλος της πολιτικής σχολής του Μητσοτάκη και σαφέστατα υπέρ της Ντόρας, θα έλεγα ότι μόνο φιλο.... (εδώ συμπληρώνετε ότι θέλετε) δεν είναι το blog.

    Και φυσικά αυτό ενοχλεί και για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

    Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τα σούργελα του ΔΙΚΤΥΟΥ 21 με κυρίο κανάλι τον βόθρο του antinews, έχουν αποφασίσει να περάσουν σε μία εκτεταμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού στο διαδίκτυο παρέχοντας έτσι με το μυαλό τους, μέγιστες υπηρεσίες στον αρχηγό από την βάση που δεν χρωστάει σε κανένα. Και φυσικά τα λεφτά είναι πολλά.

    Στόχος του είναι τα blogs που σαφώς βάζουν όλες τις απόψεις, και κυρίως αυτά που δεν διαγράφουν τα σχόλια. Ενα από αυτά είναι και το gianniotis.

    Η επιχείρηση με τους υπαλλήλους που καθοδηγούνται απο το antinews αφενός υβρίζουν ασύστολα τους σχολιαστές και τώρα έχουν ξεκινήσει να υβρίζουν και τους διαχειριστές.

    Τα σχόλια είναι κυρίως ανώνυμα, γιατί άν βάλουν όνομα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι είναι το ίδιο γράψιμο με άλλα ονόματα.

    Πιστεύω και θα ζητούσα από τον Γιαννιώτη να ξυρίζει επί τόπου τις μαλακίες τύπου ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΌΝΟΜΟΣ, εφόσον υβρίζουν τον διαχειριστή, αφήνοντας την επικεφαλίδα και γράφοντας επι τόπου με κεφαλαία ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    Αν αυτή η λουλού καληώρα έχει να γράψει κάτι σε κάποιον που γράφει σχόλιο, τότε το σχόλιο παραμένει και ας απαντήσει ο σχολιαστής.

    Υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη, και άς τους κοπεί ο βήχας με το καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pros Giannioti: mhn akoys kanenan. Mpravo poy anevazeis ola ta sxolia, eite ta goustareis prosopika eite oxi. Ayto tha pei blogging. Kai an ta mixaloliakika h lazaromoyroytka tsirakia toy samarismoy soy kanoyn polemo apeythynsoy sthn dynamh soy, toys anagnwstes kai sxoliastes soy poy einai polloi.
    Sigoyra tha eimaste ekei gia na sthrixoyme thn entimh prospatheia soy eite synfwnoyme eite diafwvoyme me ayta poy anevazeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DIMITRIS Περισπούδαστη ανάλυση. Τέτοιο σενάριο κατά της Ντόρας ούτε ο Φώσκολος να ήσουν.Σιγά μη μας πεις οτι σκοτεινές δυνάμεις, σε αγαστή συνεργασία με τους δημοσιοκάφρους, απεργάζονται την πολιτική της εξόντωση.Ψάξε κάτι άλλο αφού ο Σαμαράς δεν σε καλύπτει Κάτι σε Ψινάκη ας πούμε,που είναι και της μοδός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ ηλίθιε Σαμαρά τί επιμένεις πέσ μας απο πού θα βρούμε τα δάνεια και θα δείς για πότε σουτάρουμε την Τρόικα με τις κλωτσιές την επόμενη μέρα. Αφού υπάρχουν οι λύσεις δάνεια απο Κίνα και Ρωσία γιατί το κρύβεις; Βγάλτο στην φόρα να ξεβρακώσεις τον παπατζή αλλά τί περιμένεις συμφοιτητές είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε του antinews.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα με ονοματεπώνυμο. Εχεις να μας πείς τίποτε επί της ουσίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή