Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

GAP: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς

Πατήστε για μεγέθυνση
Τα χρεοκοπημένα και παρακμιακά καθεστώτα, τα κόμματά τους και οι λακέδες τους, χρησιμοποιούν στην πολιτική «κάθε μέσο»: της απάτης, της ψευτιάς, των τρομοκρατικών εκβιασμών και της συκοφαντίας.
Στις προεκλογικές περιόδους όλα αυτά τα «μέσα» παίρνουν θηριώδεις διαστάσεις.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο σημερινός πρωθυπουργός - ανδρείκελο έχει ξεπεράσει σε αποκρουστική θηριωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο.
ΟΙ ψευτιές και οι απάτες του ΓΑΠ είναι χωρίς όρια, και χωρίς αναστολές. Είναι η φρενοβλαβής πώρωση της ψευτιά και απάτης.
Διατυμπανίζει, λοιπόν, και σήμερα, όπως πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές, τα πελώρια ψεύδη του.
Ένα από αυτά είναι ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι το 2011 θα επιβάλει νέα μέτρα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ από αυτά που επέβαλε το 2010!!!
Αν με τα μέτρα της φετινής χρονιά ο λαός χρεοκόπησε, με τα μέτρα της νέας χρονιά, ο λαός οδηγείται στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.
Ο ΓΑΠ γνωρίζει ότι τα νέα μέτρα της θηριώδους βαρβαρότητας είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο ψήφισε και έχει ισχύ Νόμου.
Ο νόμος 3845, με τον οποίο πέρασε το μνημόνιο από τη Βουλή και ο πίνακας στη σελίδα 1350 του ΦΕΚ 65/2010 του νόμου ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τα μέτρα που θα επιβληθούν το 2011 και τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
Για τη χρονιά, λοιπόν, που υποτίθεται ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ περιλαμβάνει μέτρα τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 2010 τα μέτρα που ελήφθησαν ανέρχονταν σε 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
Το 2011 τα προαποφασισμένα μέτρα που θα ληφθούν θα ανέλθουν σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πολλαπλάσιας έκτασης!!!
Τα μέτρα περιλαμβάνουν: Μειώσεις μισθών, συντάξεων, δώρων, ΦΠΑ, τέλη, τεκμήρια, αντικειμενικές αξίες, «Καλλικράτης» κ.λπ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Επίσης, πέρα από όλα αυτά που περιλαμβάνει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έχουν ήδη καθοριστεί και μέτρα το 2012, 2013, 2014 τα οποία ανέρχονται αθροιστικά σε 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
ΔΗΛΑΔΗ και το 2014, ένα χρόνο μετά τη «λήξη» του Μνημονίου έχουν προαποφασιστεί μέτρα!!!
Αντιλαμβάνεται, συνεπώς, κανείς τη σχιζοφρενική πώρωση της ψευτιάς και της απάτης του ΓΑΠ.
Εκτελεί εν ψυχρώ τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και εν ψυχρώ εκτελεί και τα «συμβόλαια θανάτου» της αχαλίνωτης και αδίστακτης ψευτιάς…
ΜΟΝΟ που δεν έχουν αντιληφθεί οι κακοήθεις ψευδολόγοι ότι ο ελληνικός λαός θα εκτελέσει και αυτός ένα «συμβόλαιο: Το συμβόλαιο και του δικού τους θανάτου.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…
resalto
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Διαβασα σημερα ενα παραπολιτικο για τις σχεσεις καρατζαφερη-υφυπουργου αμυνας μπεγλιτη που ανεφερετο στο διαλογο τους για τον μεντρεσε εν αθηναις.Ο μπεγλιτης (δηλαδη η πλευρα των ημισεληνοφορων υποτακτικων που εκτελουν σχεδια ,κατοπιν αφθονης εξαγορας συνειδησεων απο πετροδολαρια ισλαμοπροφητων που καταληγουν μαυρα στα αλλοτριωμενα χριστιανομαχα κομματα) απεκαλεσε τον πρωτο(δηλαδη τους απορριπτοντες την εγκατασταση του ισλαμ,την πλειονοψηφια των απλων ελληνων που σκεπτονται ειτε κεντρωοι,δεξιοι,ακροδεξιοι η αριστεροι αθεοι) ισλαμοφοβικο.

    Προσεχτε τωρα λογικη.
    Εχεις ενα σπιτι,εμφανιζομαι εγω με μια βαριοπουλα και αρχιζω να ισοπεδωνω μεσοτοιχιες για να φτιαξω
    ο,τι θελω εγω ο γειτονας-η και ξενος τελειως.
    Βγαινεις εσυ και με βλεπεις ,με ρωτας εκπληκτος ,τι κανεις εκει ρε?
    Και εγω σου απαντω κουνωντας αλαζονικα και περιφρονητικα το κεφαλι.
    Εισαι βαριοπουλοφοβος και δεν σε υπολογιζω!!!

    Αλλο παραδειγμα.
    Εχεις παλι ενα σπιτι,ερχομαι απεξω και βαζω αυθαιρετα ενα μελισσι δηλωνοντας οτι ο χωρος μου ανηκει.
    Γεμιζει το σπιτι μελισσες ,σφηκες,πρηζομαι απο τα τσιμπηματα,κινδυνευω.
    Πεταγεσαι και μου λες,τι κανεις εκει ρε?

    Εγω σου απαντω,με υφος αλαζονικο και χωρις πλειονες δικαιολογιες,
    Εισαι μελισσοφοβος,και συνεχιζω με το μελισσι χωρις ετερη εξηγηση!!!

    Στην φαρμα των ζωων του οργουελ αυτο ελεγετο αντιστροφη των εννοιων.Στον νεο "γεναιον" κοσμο το καλο θα ονομαζεται κακο,ο ουρανος γη και το σωστο λαθος!!
    Ειναι εξωφρενικη η αλαζονια των εξουσιαστων που οδηγουν τους ελληνες σε εξαθλιωση,υποδουλωση και αποξενωση απο την γη τους,χωρις να κουνιεται εδω και 20 χρονια φυλλο.Ειναι απιστευτο σε εναν ασημαντο απο ιστορικης αποψεως χρονο 10-15 ετων η ελλας να εχει υποστει τετοιον εποικισμο, τοση φθορα και οι ελληνες στον συλλογικο ψυχισμον τους οση δεν εγενετο επι αιωνες!!

    Ειναι καταπληκτικο με ποση αλαζονεια χωρις σοβαρα επιχειρηματα για το ωφελος και τα κοστη για την κοινωνια μας προωθουνται συμβολα νεο-κατακτησης,εποικισμου μας και ανταμοιβης πρακτικων τσαμπουκαλιδικης κατακτησης ξενων πληθυσμων!!!


    θα κανουμε δηλαδη τους μωαμεθανους σε ρολο ισραηλινων εποικιστων της ιερουσαλημ και την αθηνα σε νεα ιερουσαλημ του ισλαμ?αν συνεχισετε τον εποικισμο η αριθμητικη δυναμικη των μαζων θα το προκαλεσει.

    τετοιες ιστοριες θα ανοιξετε μπεγλιτη?το θελουν αυτο οι ελληνες η ειναι σε αφασια?αλλα εδω δεν αντεδρασαν 20 χρονια ,δωσμενοι στην καταναλωση με δανεικα που προετοιμαζαν την προδοσια και την εξαγορα συνειδησεων, στον εποικισμο,στο καταληκτικο συμβολο του εποικισμου θα αντισταθουν?τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ,υπονομευση ηθικου και την αφασια και τον αυτισμο τον εκαλλιεργησαν λιγο λιγο ωστε να μην ειναι αντιληπτος και να επελθει οριστικη προσαρμογη...
    ΥΓ.Ο Μπεγλιτης,ανθρωπος της αμερικανικης αντμινιστρεισον,εν ετει 1991 ως διπλωματης εν αθηναις,περιδιαβαινε το κτιριον της βουλης και μετεφερε σε βουλευτες με αντιρρησεις την απαιτηση της πρεσβειας να αποδεχτουν οι ελληνες βουλευτες την μαζικη εισβολη αλβανων στην ελλαδα ,γιατι ηταν αναγκη των ηπα να περασει στο καπιταλιστικο στρατοπεδο η χωρα αυτη!Μαρτυς αυτης της συμπεριφορας ητο βουλευτης ηπειρου τοτε της νδ,δηλωσας αυτο δημοσιως προ ετων!!
    Η συνεχεια βεβαια του εν συνεχεια εποικισμου μειντ ιν usa γνωστη...Μετα 19 ετη ο μπεγλιτης υφυπουργος ελληνικου στρατου,η βουλη να κτιζει νεοοθωμανικους μιναρεδες στα ερειπια του ελληνικου πολιτισμου και η ελλας υπο εθνοκοινωνικοοικονομικη αποσυνθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται με τον Φίλιο μαθαίνω ότι τα πάει χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή