Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Φαρμακερά βέλη Ντόρας προς Σαμαρά: "Αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση"

"Ορισμένοι που μιλάνε για αποστασία, ακόμα και υψηλά ιστάμενοι, φαίνεται πως δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση. Κανείς όμως δεν έχει ρίξει κυβέρνηση".
Με τη φράση αυτή η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στα όσα επικριτικά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τις συνθήκες ίδρυσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Νωρίτερα, σε άλλο πηγαδάκι η κ. Μπακογιάννη είχε πει περί αποστασίας: "Η ορολογία του χτες δεν με αφορά. Με αφορά το αύριο και σε αυτό επενδύω. Τα στρατηγικά αδιέξοδα των κομμάτων δεν αφορούν την κοινωνία που πλήττεται από την κρίση".
Σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών από τη ΝΔ είπε ότι "οι βουλευτές δεν είναι πιόνια, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν άλλον εκτός από τον κόσμο που τους ψήφισε".
Σχετικά με την εθνική συνεννόηση, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε:
"Είναι απαραίτητο να βρουν κοινό τόπο οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Και δεν εννοώ συμμαχικές κυβερνήσεις, μιλάω για ευρύτερη πολιτική συναίνεση, κρατώντας ο καθένας τις διαφορές του και αντιμετωπίζοντας τα θέματα από τις δικές του οπτικές γωνίες".
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του κόμματός της δήλωσε:
"Στόχος μας είναι η Δημοκρατική Συμμαχία να είναι καταλύτης στο πολιτικό σύστημα ώστε να πιέσουμε όλοι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για να δώσουμε ελπίδα στην Ελλάδα. Πρωτίστως να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας".
newsbeast
Bookmark and Share

15 comments:

  1. Μέγα το θράσος της κυρίας αυτής, σε σημείο εξοργιστικό.
    Το παρελθόν δεν διαγράφεται επειδή έτσι βολεύει τη Ντόρα Μπακογιάννη, Μητσοτάκη Κούβελου.
    Άκου λέει δεν με αφορά το παρελθόν!
    Ούτε το ΝΑΙ στο Μνημόνιο ξεχνιέται, ούτε οι θέσεις υπέρ του προδοτιοκού σχεδίου Ανάν διαγράφονται, ούτε τα κολλητιλίκια με το μεγαλύτερο μιζαδόρο της Ελλάδας, το Χριστοφοράκο, ούτε οι σπιουνιές σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας.
    Τίποτε δεν διαγράφεται, να πείτε στην κυρία.
    Μια γειτονιά είναι όλη η Ελλάδα και γνωριζόμαστε όλοι.
    Εάν μία "προχωρημένη" πάει και κάνει παρθενοραφή δεν πάει να πεί ότι η γειτονιά της σταμάτησε να θυμάται το παρελθόν της.
    Αυτή μπορεί να θέλει να "ξεχάσει" αλλά αυτό δεν αφορά τη γειτονιά. Οι γείτονες "προχωρημένη" την ανεβάζουνε, "προχωρημένη" την κατεβάζουνε.
    Λοβοτομή δεν θα κάνει ο λαός επειδή έτσι βολεύει τα συμφέροντα που χρηματοδοτούν και κρύβονται πίσω από την κυρία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που μας ήρθε η κυρία αυτή; Μπορεί να μας δείξει τις σπουδές της; Μπορεί να μας πει που εργάστηκε; Μπορεί να μας πει τι έκανε τόσα χρόνια στη Ν.Δ. εκτός από το να είναι κόρη του Μητσοτάκη και να επωφεληθεί από την (άδικη) δολοφονία του Μπακογιάννη, του οποίου το επίθετο ακόμη εκμεταλλεύεται και έρχεται τώρα να προσ΄βάλει την νοημοσύνη όλων ημών των νεοδημοκρατών; Εμείς κρατήσαμε τη σημαία ψηλά του κόμματος και σε χαλεπούς καιρούς και δώσαμε και στον πατέρα της το 47%. Αλλά όχι χάρις σ' αυτόν αλλά για την Ελλάδα ρε γαμώτο και την Ν.Δ.. Μην προσπαθεί να υποκλέψει ξανά τηγν ψήφο μας. Ας μη γελοιοποιείται άλλο με το να μας λέει ότι ο λαός της είπε να φτιάξει καινούριο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να λέτε γίνεστε τόσο περίγελοι που δέν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί σας.
    Επιβραβεύετε μιά βίαιη ανατροπία μιάς κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας άν ήταν ο Μητσοτάκης αρχηγός δέν έχει σημασία ήταν κυβέρνηση του 47% με ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο. Αντίθετα λέτε αποστασία της Ντόρας τις σημερινές ναζιστικής μορφής διαγραφές λόγω έκφρασης κάποιας προσωπικής γνώμης απο τον ίδιο άνθρωπο που τίναξε στον αέρα το κόμμα που είναι σήμερα αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HAPPY THANKSGIVING DAY

    PROEDRE JEF,

    NIC,ANDY,MARGARET.

    HAPPY THANKS GIVING,AXMET LATHRO,ABRAHAM ILOUMINATTI

    NEO PASOK,

    PROIN ELLADA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω 5.43 μ.μ. μας ακολουθείς παντού. Η γνώμη μας σε ενδιαφέρει και σε φοβίζει. Τι να σου κάνουμε δεν σου κάθεται. Βολέψου με τους αποστάτες, γίνε όμοιός τους. Εμείς δεν παύουμε να είμαστε η μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Ίσως από συγκυρία να βρισκόμαστε σε μια μικρή κάμψη αλλά δεν γινόμαστε οσφιοκάμπτες του Πασοκ και του Γιωργάκη. Να τον χαίρεστε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:03
    Εδώ 5.43 ναί σας ακολουθώ παντού αλλά καμιά σχέση με Γιωργάκη. Αντίθετα θλίβομαι αφάνταστα που άν και τους 14 μήνες που μας κυβέρνησε έχει δείξει ότι το χειρότερο η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να βρίσκεται απο πίσω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά 5.43 μ.μ., ποιος ψήφισε το μνημόνιο; Η Ν.Δ. ή η Ντόρα σας; Θα μας τρελάνουν τα μέτρα μη μας τρελαίνεις και συ. Το μόνο που σε σώζει είναι να βλέπεις τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως σε συμφέρει να τα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:26
    Κοίταξε το πρόβλημα δέν είναι οι υπογραφές για το μνημόνιο αλλά ο ερασιτεχνικός και άτσαλος τρόπος που προσπαθεί να μαζέψει λεφτά ο Γιωργάκης απο εκεί που δέν υπάρχουν. Αποτέλεσμα να μή μαζεύεται τίποτα οι δανειστές να εξοργίζονται και ζητάνε όλο και περισσότερο.
    Το μνημόνιο τις υπογραφές τις έχει υποστηρίξει πολλές φορές και ο Σαμαράς και έχει δηλώσει μάλιστα ο ίδιος οτι θα το ψήφιζε άν χρειαζόταν 181 ψήφους αυτά είναι γνωστά απο παλιά. Έχει κολλήσει η βελόνα του όμως μόνο στις υπογραφές και δέν λέει κουβέντα για όλα τα υπόλοιπα τα σοβαρότερα, γι'αυτό έχει γίνει τόσο ανυπόληπτος.
    Περιμένω απο την Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει κριτική πάνω σε αυτά που δέν κάνει ο Σαμαράς, θα δούμε σε λίγο καιρό άν με διαψεύσει δέν θα την ψηφίσω ούτε εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θρασος επιδεικνυουν οι ανιστορητοι και ασχετοι νεοελληνες που δεν επιτρεπουν στην Ντορα το δικαιωμα που εχει ο καθε τυχαρπαστος στην Βλακανοταλιμπανια.Να ζητηση την ψηφο μας. Βεβαια ο Μητσοτακης συγκεντρωσε παντοτε τα βελη του αριστεριστικου κατεστημενου, και του βολεμενου καραμανλικου κρατους.

    Σημερα η Ντορα που ειχε το θαρρος να κανει αυτο που δενε εκανε ο δειλος ανηψιος Καραμνλης , δηλαδη να ψηφιση και με τα δυο χερια υπερ του μνημονιου, διεκδικει μια θεσι στο πολιτικο γιγνεσθαι.

    Ο λαος θα την κρινει.Προς τι τοσο μισος?

    Και γιατι δεν αποκαλουν τον κο Σαμαρα αποστατη οταν εκεινος ερριξε μια εκλεγμενη κυβερνησι στην οποια συμετειχε με αξιωματα υπουργικα?

    Ως ανεγκεφαλοι Βλεπουν ο,τι θελουν , ξεχνουν ο,τι δεν εξυπηρετει τις αποψεις τους Επιλεκτικη σκεψις με διαλλειματα κενου..
    Ιασων

    Υ.Γ
    Βεβαιως η χωρα ειναι ηδη στα προθυρα της αυτοκαταστροφης και οι σημερινοι σχολιαστες που θεωρουν την Ντοτα εχθρο, οταν καταλαβουν οτι τα σφυροδρεπανα λογω της ηλιθιοτητος της ανυπαρκτης αντιπολιτευσεως υπο τον αλοπροσαλο κομν Σμαρα, θα ειναι πανω απο τα αδεια κεφαλια μας, θα ειναι αργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να κοιτάνε τα χάλια της διακυβέρνησης του Κωστάκη του τεμπέλη και την απατεωνία που έκανε για να δώσει το κόμμα στον ψυχοπαθή, τα βάζουν με την Μπακογιάννη γιατί καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι οι ίδιοι δεν έχουν μέλλον.

    Το κίνημα της Συμμαχίας θα απορροφήσει τελικά τους ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς και αυτό οι αχρηστοι δεν μπορούν να το καταπιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΝΕΑ ΠΟΛΑ (ΠΑΛΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΠΕΘΑΝΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ .ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΛ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ 10-12%Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛ.ΑΝ
    ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΡΩΓΜΕΣ.ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΦΤΩΧΟΣΠΙΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΠΑΜΕ!ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΩΡΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ράλλης 1981> 36%
    Μητσοτακης 1985> 41%
    Μητσοτάκης 1989 Ιουν> 45%
    Μητσοτακης 1989 Νοε> 46%
    Μητσοτάκης 1990 Απρ> 47%
    Μητσοτακης 1993 Οκτ
    (κατοπιν αποστασιας/προδοσιας Σαμαρα)> 39.5%
    Αποστατης/Προδοτης Σαμαρας 93> 6%
    Εβερτ (υπονομευτης Μητσοτακη) 96> 38%
    Χοντροπαπαρας 2000 > 41%
    Χοντροπαπαρας 2004> 45%
    Πανηλιθιος 2009> 33.5%
    Αποστατης Σαμαρας Οκτ 2010> 32%

    Βλήματα Σαμαρικοί βγάλτε τα μαυρα σας γυαλιά και απλως συμβουλευτειτε τους αριθμούς που οπως παντα ειναι αμειλικτοι.

    Η Ντορα μπορει να μην ειναι η πιο εξυπνη και ικανη πολιτικος αλλα σιγουρα δεν αποσταττησε και δεν προδωσε οπως ο Σαμαρας το 93 και σιγουρα δεν κοιμηθηκε στο τιμονι της οικονομιας οπως ο Καραμανλής ο βραχύς.

    Η μονη περιπτωση να του "βγει" του σαμαρα ειναι να χρεωκοπησει η χωρα και μαζι της το μελλον το παιδιων μας. Ειναι αυτο πατριωτικό; Θέλει να χτισει επι των ερειπιων; Μπραβο ρε Σαμαρα...μπραβο! μεγαλος "πατριωτης" εκτος απο λαικιστης. Αλλα θα μου πεις τι τον νοιαζει αυτον; μηπως δουλεψε και ποτε του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο ρε Ιασωνα - καλα τα λες! Και θύμιζε στους υγιεις παλαιους νεοδημοκρατες οτι στο αντινιουζ εχουν ακουστει απο "υψηλά" χείλη συνθήματα οπως ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ. Εκει φτάσανε οι πολανιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν Σαμαρικοί μην τρελένεστε... εμείς προτιμούμε να πίνουμε ρακιές στην Κρήτη παρά να τρώμε σύκα καλαμάτας.... οκ; α... όσο για την Ν.Δ. εμείς την πονέσαμε, την μεγαλώσαμε, την τιμήσαμε... τους προδότες ψαξτε τους αλλού... σε κατι ΠΟΛΕΣ και ΚΕΠ και οχι σε εμας.... ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μή σκοτώνεστε ρε παιδιά ο κόσμος σας δικαίωσε είδατε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών απέδειξαν οτι Σαμαράς δέν υπάρχει.
    Αλλά αυτός ο Καραμανλής ανιψιός του ιδρυτή και ιδιοκτήτης του κόμματος οφείλει να μας δώσει μιά εξήγηση : Γιατί παρίστανε όταν ήταν αρχηγός οτι υποστηρίζει Ντόρα και παρέδωσε απο την πίσω πόρτα τα κλειδιά του κόμματος στον Σαμαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή