Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μην χλευάζετε τον κίναιδο. Η ντροπή ανήκει σε μας.!


Αυτός ο "τηλεοπτικός" γκέι (κίναιδος) που χαχανίζει δημόσια ότι του αρέσουν οι τριχωτοί τεμπελχανάδες, μοιάζει με την σημερινή Ελλάδα που δεν είναι ούτε άντρας να σπέρνει, ούτε γυναίκα να βλαστήσει τον καρπό της, ούτε αγρότης να θερίσει, ούτε παιδί που έχει μέλλον, ούτε γέρος με παρελθόν...
Είναι κάτι σαν σούργελο σε παράθυρο δελτίου ειδήσεων, σαν παπαγαλάκι σχολιαστής των ΜΜΕ, σαν κομματόσκυλο που αρθρογραφεί, σαν τσαρλατάνος πολιτικός και ανεύθυνος πολίτης, κάτι σαν το γυαλί της λαικίστικης τηλεόρασης, όπως ακριβώς όλοι μας σήμερα, θολοί και ζαλισμένοι, που δεν σπέρνουμε, δεν καρπίζουμε, δεν θερίζουμε, δεν ελπίζουμε και δεν έχουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ...
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Τι έπαθες Γιαννιώτη και τα έβαλες τώρα με ανθρώπους της showbiz;
    Από το να ασχολούμαστε με τους πολιτικούς καλύτερα να βλέπουμε πρόσωπα με ταλέντο και καλλιτεχνικό οίστρο.
    Μήπως ζηλεύουμε;
    SAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AX KALE O SAKIS. KALE KORITSIA ELATE NA GINOYME POLLES. KSOY MORH LEMONIA. KAI DO HRTHES NA DHLOSEIS PAROYSA. AI SIXTIR MORH SOYVLITSA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρα δεν το λενε το παιδί; Φταιω γω μετα να κανω κανενα παραλληλισμο πολιτικου περιεχομενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη το διανοηθείς 9,57.Μη μπερδεύεις τη βούρτσα με την π...τσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ αρχοντα δεν θα το κανω διοτι δεν ειναι της αισθητικης μου ουτε ο ενας ουτε ο αλλος. Μηπως ομως και οι δυο σαμαραδες εν προκειμενω εχουν μπερδεψει τα συγκεκριμενα εξαρτηματα στα οποια αναφερεσαι; το πεδιο εφαρμογης διαφερει μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:54 Μωρή τσουτσού μάθε να γράφεις με μικρά πρώτα και ύστερα να κριτικάρεις
    Παλιοτσόλι
    Τσιντσιλά
    SAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?Ο ΛΑΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΙΝΓΚΙΤΑΝΚΙΔΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ)ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΩ(ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή