Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Πόσο ανθέλληνας είσαι τελικά ρε G. Papandreou?

Πόσο ξεφτιλισμένος και υπόδουλος πρέπει να είσαι για να περιφρονείς προκλητικά όλο το επιστημονικό δυναμικό της χώρας σου, στήνοντας ένα άτυπο ιερατείο συμβούλων ακόμη και από αυτούς που λογίζονται ως εχθροί του έθνους σου; 
Ως και τον τούρκο υποψήφιο για την θέση του επικεφαλής στο ΔΝΤ Κεμάλ Ντερβίς (φωτο) είχε προσλάβει άτυπο οικονομικό σύμβουλό του ο Παπανδρέου.
Το γράφουν οι New York Times, με την υποσημείωση πως το πιο ενδιαφέρον είναι "ότι ο κ. Ντερβίς είναι στενός φίλος του κ. Γ. Παπανδρέου, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, τον οποίο συμβουλεύει ανεπισήμως τα δύο τελευταία χρόνια".
Για μας το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο συγκεκριμένος μειοδότης πρωθυπουργός, ούτε διέψευσε, μα ούτε και επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά περιορίστηκε δια κύκλων του να δηλώσει "πως όλοι γνωρίζουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με προσωπικότητες, όπως οικονομολόγους, νομπελίστες κτλ. ο Πρωθυπουργός, ορισμένες φορές και μεταμεσονύκτιες, ώρες". 
Όταν λέει νομπελίστες εννοεί όλα αυτά τα τσιράκια της αλητοελιτοκρατίας που βραβεύονται για να ενδυθεί η τοξική για τους λαούς άποψή τους της μεγαλοπρέπειας της μίας και μοναδικής γνώμης, έτσι ώστε όταν την διατυπώνουν άπαντες να κρατούν τα σκυλιά δεμένα.
Επειδή λοιπόν ο κόμπος πλέον έχει φτάσει το χτένι και τον Ελληνικό λαό ελάχιστα τον ενδιαφέρει που και πως βολτάρει ο 62χρονος Ντερβίς στην Αθήνα αλλά σε ποιες λάσπες βουτάει ο δοσίλογος πρωθυπουργός, συμπαρασύροντας και όλους τους Έλληνες μαζί του, καλά θα κάνει αν νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα @ρχιδι@ των φίλων του και τα δικά του, να τα κόψει και να ...πέσουμε.!
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Μα τι σας έπιασε ξαφνικά; Και με το φίλο μου τον Ισμαήλ τα ίδια δεν έκανα και δε μου λέγατε τίποτα; Γιατί σας πειράξε ο Κεμάλ, που τον συμπαθώ και λιγότερο μιας και δε χορεύει ζεμπέκικο; Δεν είναι άδικο τώρα αυτό; Ε;;;

    Jeff

    ΑπάντησηΔιαγραφή