Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Προς όλες τις παρατάξεις της βουλής: Αγνοήστε τον. Είναι πολιτικός ζόφος.!

Είναι η δεύτερη φορά που αυτό το αγράμματο απολειφάδι της βουλής αποπειράται σαρκασμούς μετερχόμενος μέσα τα οποία αγνοεί. 
Η πρώτη ήταν όταν έγραψε εκείνη την ανορθόγραφη επιστολή στον Ανδρέα Παπανδρέου για να γελά επί μερόνυχτα σύμπασα η Ελλάδα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
Η δεύτερη ήταν χτες όταν δίχως καν να έχει κατ’ όψιν αντικρύσει το εξώφυλλο του βιβλίου ο τρελλαντώνης της Πηνελόπης Δέλτα, προέβη σε ένα σχολιασμό επί του οποίου το μόνο που έχω να επισημάνω στον παλιάτσο της βουλής, είναι πως όζει όπως ο βόθρος στον οποίο πολιτικά επιβιώνει. 
Το περιεχόµενο αλλά και το περιέχον του περιεχομένου του βιβλίου ηλίθιε, είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που εσύ αντελήφθης εκ του τίτλου: 
Άκου βλαμμένε να μαθαίνεις...
Ο Αντώνης και τα τέσσερα αδέλφια του φιλοξενούνται για τις διακοπές του καλοκαιριού στον Πειραιά, στο σπίτι των θείων τους. Οι γονείς τού Αντώνη ζουν στην Αίγυπτο και εκείνο το καλοκαίρι δεν µπόρεσαν να ταξιδέψουν. Ετσι, µε σκηνικό τα παλιά αρχοντικά και τις ολόδροσες αυλές τους, ο Αντώνης σκαρφίζεται του κόσµου τις σκανταλιές, µπλέκει σ’ αυτές και τ’ αδέλφια του, επισύροντας στο τέλος τιµωρία από την αυστηρή θεία του. 
Αυτό όµως που κερδίζει τον θαυµασµό όλων είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του ήρωά µας, όταν για χάρη της αλήθειας παραδέχεται αντρίκεια κάθε του αταξία.
Προς όλες τις παρατάξεις της βουλής.
Αγνοήστε τον. Είναι ηλίθιος και όνειδος για το κοινοβούλιο.  

6 comments:

  1. 'Εχεις απόλυτο δίκιο φιλάρα...Αυτός και οι αδερφοί Γεωργιάδη φταίνε για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑι ο Σαμαράς δεν παραδέχεται τίμια και αντρείκια τις σκανδαλιές του: διορισμό της μισής Καλαμάτας στο μουσείο της Ακρόπολης, μετακίνηση αρχαίου ναού από έναν νομό σε άλλον για ψηφοθηρικούς λόγους. Κλείσιμο ματιού στο Γάλλο πρωθυπουργό ότι όλα αυτά που λέει περί αλλαγής του μεσοπρόθεσμου είναι για προεκλογικούς σκοπούς. Όχι λοιπόν τρελαντώνης αλλά απατεωναντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:21 μ.μ., ψήφισε Καραμανλή, μην έρθουν τα τανκς...αα πάρε και κανένα διακοποδάνειο, για να βρίζεις μετά τις τράπεζες( αν δεν το έχεις κάνει ήδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε, πεθάναν όλοι αυτοί !
    Βρέ ξυπνήστε !!!!!
    Απέτυχαν, στέρεψαν, τελείωσαν οι τωρινοί πολιτικοί μας !!!!
    Ας μείνουν στα θετικά τους τόσα χρόνια, αλλά ας τους ξεχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρά εννοεί ότι ο Σαμαράκος είναι μπουκωμένος στα ψυχοφάρμακα από τον καιρό που τον είχαν έγκλειστο και για αυτό τον λόγο τον φωνάζει Τρελλαντώνη.

    Δεν βλέπετε πως γυαλίζει το μάτι του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή