Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο GAP καταστρέφει για δεύτερη φορά το προφίλ της ΕΦΕΕ - Παπουτσή.!

Ο Γιώργος Παπανδρέου έστησε για δεύτερη φορά  την ίδια και έξυπνη παγίδα για τον Χρήστο Παπουτσή. Και ο τελευταίος, ξανα-έπεσε μέσα, ενδεχομένως όχι χωρίς να το καταλαβαίνει. Η δημόσια τάξη είναι το διαχρονικό διακύβευμα αιχμής για την ελληνική κοινωνία, ειδικά από τη στιγμή που η χώρα μας γέμισε μετανάστες. Και το κοινό έγκλημα γιγαντώθηκε, αφού οι "κακοί μετανάστες" χρησιμοποιήθηκαν πολλές φορές και ως άλλοθι από το εγχώριο έγκλημα.
______________
Επί των ημερών Παπουτσή, η ΕΛ.ΑΣ. εξέπνευσε τα λοίσθια! 
Με ένα επιτελείο ανίκανων, διεφθαρμένων, καιροσκόπων και διεστραμμένων αξιωματικών που επέλεξε να τον πλαισιώνουν, κατόρθωσε το ακατόρθωτο! Να αχρηστέψει κάθε ψήγμα φιλότιμου, ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού που θα μπορούσε να υπάρχει σε αστυνομικό. 
Απομόνωσε τον Έλληνα αστυνομικό κατά κάθε έννοια (κοινωνικά, ηθικά, επιχειρησιακά, ακαδημαϊκά, μισθολογικά, ασφαλιστικά) αποκόπτοντας κάθε επαφή και επικοινωνία μαζί του (σημ. δεν έχει δεχθεί τους συνδικαλιστές τους ούτε μία φορά). 
Εγκατέλειψε τις υπηρεσίες χωρίς μέσα, συντήρηση και καύσιμα. Διέλυσε τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας, ώστε να μην λειτουργούν για την αστυνόμευση των κατά τόπους περιοχών. 
Διαθέτει όλες τις δυνάμεις για την φύλαξη στόχων (επιχειρηματικών, πολιτικών, τραπεζικών, ιδιωτικών ΠΑΕ, δημοσιογράφων), αδιαφορώντας επιδεικτικά για την απουσία αστυνομικών από τη γειτονιά και την εγκληματικότητα εις βάρος του πολίτη. Αφόπλισε τις αστυνομικές υπηρεσίες και τα ΤΕΑ. Έκανε πιο αναποτελεσματική την επιχειρησιακή ικανότητα των αστυνομικών, υποβαθμίζοντας τα πυρομαχικά τους και κάνοντας οτιδήποτε δεν κάνουν όλες οι αστυνομίες του κόσμου. 
Οτιδήποτε έχουν επιλέξει οι ξένες αστυνομίες στην τακτική τους και τον εξοπλισμό τους, ο Παπουτσής και η «ομάδα» του τα απορρίπτει και… εφαρμόζει ότι αυτές έχουν απορρίψει!! Φροντίζει μόνο για την αγορά χημικών για χρήση εναντίων των πολιτών από τα ΜΑΤ, μιάς και το μόνο χρήσιμο που βλέπει στην ΕΛ.ΑΣ. είναι η δράση τους κατά των εξεγερμένων Ελλήνων που απειλεί τα σχέδια της κυβέρνησης. Σκοπεύει δε σύντομα, να υποβαθμίσει περεταίρω και υπέρμετρα τους μισθούς των αστυνομικών, αγνοώντας –ο ανόητος- ότι έτσι θα ρίξει λάδι στην φωτιά των ήδη αγανακτισμένων αστυνομικών και αυτό σίγουρα θα αποβεί εις βάρος αυτού αλλά και… όσων ευθύνονται για αυτή την κατάσταση. 
Και ο νοών νοήτω.
ΛΥΚΙΟΣ
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΚΟΛΙΟΥΤΣΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΤΤΑΛΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ .

    ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ Σ΄ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή