Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Συνεχίζει τις γελοίες προκλήσεις του ο ..."υφυπουργίσκος" του μνημονίου!

Ο ...υφυπουργίσκος
Πεταλωτής
Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των πολιτικάντηδων του Μνημονίου, είναι και η πρόκληση.
Δεν τους φτάνει που υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος, που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν όσο-όσο την δημόσια περιουσία, που βούλιαξαν τους Έλληνες στη νέα φτώχεια και την ανεργία, που έχουν διαλύσει τα πάντα, έχουν και το θράσος να ειρωνεύονται κιόλας.
Χθες, λοιπόν, ο ..."υφυπουργός" Δικαιοσύνης (που προ μηνός συνάντησε τον εγκληματία αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα –και πρώην "σύντροφό" του στο ΠΑΣΟΚ- μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, για άγνωστο λόγο), απήντησε ως εξής στο κατηγορώ του θαρραλέου Μητροπολίτου Αμβροσίου:
"Δεν θα ακολουθήσω τον παραληρηματικό και προκλητικό της στοιχειώδους νοημοσύνης λόγο του κ. Αμβρόσιου. Πάντως, θεωρώ τιμή για μένα να με εξυβρίζει ο ίδιος άνθρωπος που εξυμνεί τον "γενναίο στρατηγό Ντερτιλή" και τις γνωστές αρχές του". 
Πουλάει, λοιπόν και πνεύμα ο "γενναίος" υφυπουργίσκος του Μνημονίου. 
Αλλά, την πραγματικότητα δεν μπορεί να την αλλάξει ο ..."προοδευτικός" υφυπουργός. 
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος μπορεί να κυκλοφορήσει όπου θέλει και όπως θέλει, με το φως της ημέρας, χωρίς να έχει να φοβάται τίποτα από το λαό. Άραγε, ο "γενναίος" υφυπουργός της ψευτοκυβέρνησης του Μνημονίου, τολμά να πάει έστω και μέχρι το καφενείο της γειτονιάς του χωρίς "φουσκωτούς" ή χωρίς να… μεταμφιεστεί;

4 comments:

  1. FILE MOY GIANNIOTI TO PAIDI EINAI MPATALO DEN TO VLEPIS???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπούλης είναι καθυστερημένο, όπως κι η Γεννηματά !
    Η Ξενο- ηλιθιοπούλου τώρα ειναι μιά άλλη ιστορία....
    Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων :
    1. Τα καθυστερημένα,
    2. Οι φευγάτοι
    3. κι οι πονηροί, τα λαμόγια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ????? ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ 40 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ!!!!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ασχολείστε,γατί του κάνετε το χατήρι και τον προβάλετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή