Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

1.150.188 ευρώ στην ΜΚΟ (του ...κώλου) της mother Margaret.!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Βροχή πέφτουν οι ειδήσεις, τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με τις ΜΚΟ, στις οποίες αναθέτει ακόμα και τις προσλήψεις εργαζομένων για το δημόσιο. 
Διαβάσαμε και για τις "πράσινες" ΜΚΟ που στήθηκαν αμέσως μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανάθεση του έργου των προσλήψεων στις ΜΚΟ, διαβάσαμε γενικά πολλά…
Από όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Παπανδρέου και συγκεκριμένα η… μαμά Margaret.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ασχολείται με αυτά ο Νίκος Παπανδρέου, αυτός είναι για τις μεγάλες "μπάζες".
Η μαμά Παπανδρέου έχει και αυτή μια ΜΚΟ, εν ονόματι ΚΕΔΕ, δημιουργημένη εν έτει 1988 και στόχο της έχει (τι άλλο…) την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ειδικότερα την προώθηση "μιας νέας πολιτισμικής συνειδητότητας", δηλαδή την παγκοσμιοποίηση. 
Συμμετείχε, μάλιστα, και σε αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας την ύπαρξη του ομφάλιου λώρου μεταξύ "αντιρατσιστών" και κράτους. 
Για αυτή τη δουλειά, φυσικά, δεν θα μπορούσε ο γιόκας να αφήσει την μαμά χωρίς ρευστό, αφού η συγκεκριμένη ΜΚΟ χρηματοδοτείται αθρόα από το κράτος, λαμβάνοντας παχυλές επιδοτήσεις από το 1999 τουλάχιστον, έως και σήμερα, αποδεικνύοντας ότι "λεφτά υπάρχουν".
Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν περάσει την πόρτα της εν λόγω ΜΚΟ και συνεχίζουν και την περνάνε. 
Το ποσό που βγήκε στην δημοσιότητα (η κορυφή του παγόβουνου δηλαδή) ανέρχεται στα 1.150.188 ευρώ. 

1 comments:

  1. Αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στα 2.5 δις που θα τσεπώσει από τα cds φεύγοντας για Μινεσσότα, εις υγείαν των κορόϊδων, ο καταραμένος έμμισθος broker υιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή