Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Φοβούνται τη φυλακή

Ηταν μεγάλος ο πανικός που προκάλεσαν στην κυβέρνηση οι συνταρακτικές αποκαλύψεις της κυρίας Ζωής Γεωργαντά, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία διετέλεσε μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Η κυρία Γεωργαντά μίλησε σε ΜΜΕ για το πώς έγινε το «μαγείρεμα» του ελλείμματος -κατόπιν γερμανικών παρεμβάσεων και ελληνικής συνενοχής- ώστε να φουσκώσει έως το 15,4% και να δρομολογηθούν οι δεινές εξελίξεις για την πατρίδα μας.


 Το αλάφιασμα του Γιώργου Παπανδρέου και των συναυτουργών του έγινε ακόμη μεγαλύτερο, όταν κυκλοφόρησαν σχετικά άρθρα στα έντυπα ΜΜΕ, έγιναν αναφορές στο Διαδίκτυο και εμφανίστηκαν πρωτοσέλιδα που έκαναν λόγο για την άμεση ανάγκη σύστασης Ειδικού Δικαστηρίου («δημοκρατία», Σάββατο 17/09/2011), το οποίο πρέπει να ερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν την Ελλάδα στη μέγγενη του ΔΝΤ. Αυτό το Ειδικό Δικαστήριο πρέπει να καταλογίσει ευθύνες σε όλους όσοι λειτούργησαν έτσι ώστε να καταντήσουν τους Ελληνες υποπόδια της τρόικας.
Στην απονομή δικαιοσύνης, για το έγκλημα της μεθόδευσης της υπαγωγής της Ελλάδας σε καθεστώς φέουδου των πιστωτών της, συμφώνησε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε χθες από συντάκτη της «δημοκρατίας» στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.
Η ματαίωση του πρωθυπουργικού ταξιδιού στις ΗΠΑ και η χολιγουντιανού τύπου καταστροφολογία που εκπέμπει το υπουργείο Οικονομικών και το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω των γνωστών διαύλων, φαίνεται πως αποτελούν μέρος του... παραδοσιακού αποπροσανατολιστικού «μενού» που σερβίρει στους πολίτες το καθεστώς ΠΑΣΟΚ.
Επειδή φοβούνται τη φυλακή, παίζουν πάλι την παλιά παρτίδα της «συγκυβέρνησης», της χρεοκοπίας, της στάσης πληρωμών, των εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και -αν χρειαστεί- των εκλογών.
Ο,τι κι αν κάνουν, θα λογοδοτήσουν.


6 comments:

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ
    Δέστε ποιός μιλάει!
    Τον Μάιο του 2009,
    λίγους μήνες πριν τις
    εκλογές υπολόγιζε το έλλειμμα
    σε 4,8%!! Και επιμένει, ότι δηλ.
    όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, τα
    στελέχη της ΚΤΕ και του ΔΝΤ, ή
    εξαπατήθηκαν ή
    συμφώνησαν ομόφωνα να μαγειρεύσουν
    τα στατιστικά στοιχεία,
    γιατί τους περίσσευαν μερικές
    εκατοντάδες δισ. ευρώ, και ήθελαν να τα δώσουν στην Ελλάδα!!
    Με άλλα λόγια όλοι συνωμότησαν
    εις βάρος της οικονομίας των χωρών
    τους και του μέλλοντος της ΕΕ!!
    Θαυμάστε λογική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κύριε/α να μην μιλήσει ο κ. Σαμαράς. Ποιο το αμάρτημά του. Επειδή ειπε τις αλήθειες που έτσι και αλλιώς τα διορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανόίγουνε το στόμα τους και λένε για τις ανομίες που κάνανε και μας ρίξανε στη δυστυχία. Εάν λέει ψέματα για τα φουσκωμένα στοιχεία ,υπάρχουνε και δικαστήρια για τους ψεύτες.Που λοιπόν εμπλέκετε ο Σαμαράς . Γιατί ζήτησε να επέμβει εισαγγελέας. Αυτό θα έκανε κάθε αντιπόλίτευση. Βγάλε λοιπόν το πράσινο σκουφάκι σου και κοίταξε την κατάντια της Ελλάδας Τα Καρχιμάκια κόλπα τα ξέρουμε χρόνια.'" Ο ψεύτης και ο κλέφτης φίλε μου τον πρώτο χρόνο χαίρετε " όπως λέει ο λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ ερχεται το τέλος σας. Κρεμαλες και λαϊκά δικαστήρια. Δήμευση των περιουσιών σας και αποπομπή. Όσο για τους ξεσκονιστές του συστήματος ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές, παρατρεχάμενους, εντολοδόχους της εξουσίας, μην ανησυχείτε έχει και για σας. Πίσα και πούπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΤΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, 8:40. ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ???ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ???ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΟΥΝΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μιλατε ρε σαμαρογυαλούροι; ο αρχηγος σας το βλημα, που να του καεί το βιντεο, στηριζε το πασοκ, το ξεχασατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΝ
    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή