Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στάζουν αίμα τα μέτρα της πράσινης αλητείας.!


Ανέγγιχτοι οι αλλοδαποί λαθραίοι! Χαράτσια, απολύσεις και αίμα μόνο στους Έλληνες! 

Οι αλλοδαποί θα συνεχίσουν να ζούνε παρασιτικά μέσα στην Ελληνική κοινωνία κοστίζοντας στην τσέπη μας 65 δις κάθε χρόνο όπως και τα τελευταία χρόνια. 

Κανένα μέτρο κατά της λαθρομετανάστευσης και ας πτώχευσε η χώρα μας. 
Ούτε σκούπες μία φορά την εβδομάδα όπως είχε υποσχεθεί ο Παπουτσής στις αρχές του χρόνου όταν έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη στην οδό Ηπείρου 2 αφγανοί και ένας πακιστανός, ούτε φράκτης στον Έβρο, ούτε απελάσεις με το καλό ή το άγριο όπως είχε υποσχεθεί ο άθλιος υπουργός... 
Και εγώ ρωτώ την άθλια κυβέρνηση. 
  • Ως πότε θα τους ταΐζουμε κύριοι όλους αυτούς που μαύρισαν τις ζωές μας και μας οδήγησαν στην χρεοκοπία για να το παίζουν κάποιοι προδότες προοδευτικοί και φιλάνθρωποι; 
  • Γιατί δεν πρέπει να προσφέρουν και οι αλλοδαποί το παραμικρό στο κράτος ειδικά σήμερα που πτώχευσε; 
  • Γιατί δεν πήγε η ανανέωση της άδειας παραμονής των αλλοδαπών στα 10.000 ευρώ να προσφέρουν και αυτοί κάτι στον τόπο και να καταπολεμηθεί έτσι και η λαθρομετανάστευση; 

Μα είναι απλό. Θέλετε να εξοντώσετε τους Έλληνες, να τους φέρετε σε απελπιστικό σημείο ώστε να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να πέσει η πατρίδα στα χέρια των λαθρεποίκων..... Αλλά δεν θα σας αφήσουμε. Αυτή τη φορά στις ερχόμενες εκλογές σας ετοιμάζουμε την έκπληξη της ζωής σας.. προδότες.

8 comments:

  1. Τι γράφεις ρε μαλάκα,
    η εκλεγμένη κυβέρνηση είναι
    αλήτεια;;
    Κάνεις πιάτσα τελευταία στη Συγγρού;
    Γλύφε, γλύφε κάποιο κόκκαλο
    θα σου πετάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε αποθρασυνθεί οι πρασινομαλάκες τις τελευταίες μέρες εκλεγμένη κυβέρνηση είναι αλλά με πολιτική αλητεία ψέματα και εξαπάτηση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:02 σου δινουν τουλάχιστον
    κανένα επιδοματάκι ή
    μόνο υποσχέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑΣ
    Δέστε ποιός μιλάει!
    Τον Μάιο του 2009,
    λίγους μήνες πριν τις
    εκλογές υπολόγιζε το έλλειμμα
    σε 4,8%!! Και επιμένει, ότι δηλ.
    όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, τα
    στελέχη της ΚΤΕ και του ΔΝΤ, ή
    εξαπατήθηκαν ή
    συμφώνησαν ομόφωνα να μαγειρεύσουν
    τα στατιστικά στοιχεία,
    γιατί τους περίσσευαν μερικές
    εκατοντάδες δισ. ευρώ, και ήθελαν να τα δώσουν στην Ελλάδα!!
    Με άλλα λόγια όλοι συνομότησαν
    εις βάρος της οικονομίας των χωρών
    τους και του μέλλοντος της ΕΕ!!
    Θαυμάστε λογική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί επιτέλους δε θέλετε να το χωνέψετε ότι η καταστροφή ξεκίνησε το 1981 με πρωθυπουργό τον Πατέρα Παπανδρέου, που σκόρπαγε χρήματα δανεικά, διόριζε διόριζε σε σημείο να μη χωράνε στα γραφεία, έκανε και τι δεν έκανε. Χιλιάδες ανάπηρους, συντάξεις μαϊμού. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...Ήρθε κι ο Ρομπέν να τα πάρει από τους έχοντες και κατέχοντες για να τα αναδιανείμει...Μα πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες να υποστηρίζουν την πολιτική του. Πως; Είναι τρελό, απίστευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΛΥΦΕΙΣ ΡΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ?????ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ????? ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΟΥΝΑΚΙΑ!!!!!ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεμισαμε παπαγαλακια τησ συγγρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρασινορούφης Αυτιάς απόψε στο δελτίο του ALTER τα έβγαλε στη φόρα. Οι καταραμένοι ενώ υπέγραφαν μνημόνια για προσλήψεις στο δημόσιο 1 προς 10, διόρισαν 29.000 πρασινοφρουρούς ως αορίστου χρόνου στα προηγούμενα 2 χρόνια. Οι τρϊκανοί το έχουν πιάσει και απαιτούν την άμεση απόλυσή τους. Για μη γίνει αυτό η πράσινη ακρίδα μέσω του Τούρκτσογλου, ετοιμάζεται να μας ξεσκίσει μισθούς και συντάξεις.
    Αυτά να τα βλέπει και ακούει η προδοτική ΝΔ που είχε 5 χρόνια τα παιδιά της ομήρους μλοκαδόρους εργολάβους τεφτερούχους, τους οποίους εσφαγίασε ο ΓΑΠ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ στους προδότες, εξωνημένους αρχικλέφταρους πασόκους και τα προδοτικά παλιόμουτρα της ΝΔ. ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή