Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εργολαβία στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους τα βιβλία των σχολείων

Φέτος βρεθήκαμε μπροστά το πρωτοφανές γεγονός να ξεκινήσει η σχολική χρονιά χωρίς βιβλία με διάφορα "ελληνοκεντρικά" ράκη να στέκονται περήφανα (και μέσω της ψήφου του και μέσω της παρουσιάς τους) δίπλα στην υπουργό που μας έφερε στην κατάντια αυτή.
Το αίσχος αυτό, όπως άλλωστε και όλες τις δυστυχίες του Ελληνικού Λαού, έπρεπε φυσικά να αποτελέσει εργολαβία για κάποιον επιτήδειο συνεργάτη της κυβέρνησης των τοποτηρητών του ΔΝΤ.
Ο λόγος, φυσικά, για τον "μολυσματικό" όμιλο Λαμπράκη, και συγκεκριμένα την εφημερίδα "Το Βήμα", η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα- διαφήμιση της άλλης κυβερνητικής φυλλάδας της κυβέρνησης που ακούει στο όνομα "Τα Νέα", θα κυκλοφορήσει με "δώρο" το DVD με τα βιβλία δημοτικού και γυμνασίου. 
Όπως φαίνεται ο Όμιλος Λαμπράκη με αυτή την εργολαβία εξαργυρώνει την στήριξη του στις δυνάμεις που καταστρέφουν την χώρα.
Όμως η αλητεία δεν τελειώνει εδώ, όσο και αν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να στηρίξει τους παραπαίοντες, οικονομικά, υποτακτικούς της. 
Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (750/Φ 2.2/2-9-11) τα σχολεία υποχρεούνται να παραδώσουν τον εξοπλισμό, την υλικοτεχνική υποδομή και… τα κλειδιά… των σχολικών βιβλιοθηκών. Μην τύχει, δηλαδή, και κάποιος πάει να χρησιμοποιήσει την βιβλιοθήκη του σχολείου για να παρακάμψει τους εργολάβους της κυβέρνησης. Μην τυχόν και υπάρξει και ανταγωνισμός στην εργολαβία – δωρέα…
Τιμή μας η λάσπη από αυτούς που συστηματικά εκμεταλλεύονται τον Ελληνικό Λαό και επιχειρούν να τον καταστρέψουν. Τιμή μας ο πόλεμος από αυτούς που φτάσαν να εμπορεύονται ακόμα και την Παιδεία.
Καθήκον μας το γκρέμισμα του αμαρτωλού συστήματός τους.
xryshaygh

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου