Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Προς λαμόγια ..."αριστεράντζες" του κώλου επιστολής το ανάγνωσμα.!

Ώστε έτσι λαμόγια ..."αριστεράντζες"
"Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά". Εεε, φάτε λοιπόν τώρα στη μάπα τον ..."σοσιαλισμό" σας και βγάλτε το σκασμό. Ξαφνικά λουφάξατε και μόνο κραυγούλες ξέρετε να βγάζετε.! Αν όμως ήταν η Δεξιά στην εξουσία θα τα είχατε κάνει όλα στάχτη και αποκαϊδια.
Αμφισβητεί κανείς σας πως αν αυτά τα ληστρικά και αντιλαϊκά μέτρα που φορτώνει τις πλάτες των Ελλήνων σήμερα ο GAP, τα φόρτωνε ο Καραμανλής πριν λίγο καιρό ή κάποια δεξιά κυβέρνηση, θα τα είχατε κάνει σήμερα όλα στάχτη και θα είχατε γκρεμίσει όλο το σύμπαν; 
Όχι φυσικά, κανείς δεν το αμφισβητεί. Άρα γουστάρετε το σοσιαλιστικό μαμήσι και συνεπώς δεν βλέπω το λόγο που σήμερα κλαίγεστε και κραυγάζετε κατά του Jeffrey μας. Τα θέλει ο κώλος σας και να κάτσετε στα αβγά σας λαμόγια. 
Δεν σας άρεσε η δεξιά, γιατί ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά έτσι παλιοπροοδευτικάντηδες; 
Φάτε τώρα σοσιαλισμό να θυμάστε τι σημαίνει αριστερά. Γιατί αν δεν καταλάβατε καλά το ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει καθαρά σοσιαλιστική πολιτική με άκρως κομμουνιστικές πρακτικές. Κομμουνιστοποιεί την περιουσία, δηλαδή τη δημεύει και την κρατικοποιεί. Δηλαδή τιμωρεί όλους όσους μέσα από το καπιταλιστικό σύστημα απόκτησαν ένα σπιτάκι και μία σύνταξη. Ακόμα και μία παράγκα να έχεις, θα πληρώσεις τώρα 65 φόρους επειδή την απόκτησες. Αυτός είναι ο σοσιαλισμός ο οποίος σε τιμωρεί που απέκτησες παράγκα γιατί δεν θα έπρεπε να έχεις ούτε αυτή. Φάτε τώρα σοσιαλισμό γιατί ξεχάσατε τι σημαίνει αριστερά στην πράξη. 
Εσείς είστε καλοί μόνο στη θεωρία γιαυτό σκάστε και απολαύστε τώρα το σοσιαλιστικό μαμήσι που πάντα ονειρευόσασταν. 

2 comments:

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ!
    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ,
    ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,
    ΓΕΝΝΑΙΟΣ.

    ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,
    ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΥΓΙΗ,
    ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ,
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ,
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή