Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν κατά Ελλάδος από τα Σκόπια

Για «ακατανόητη και άδικη θέση της Ελλάδας στο θέμα της ονομασίας», έκανε λόγο από τα Σκόπια ο «φίλος» του Γιωργάκη και κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή Ταγίπ Ερντογάν και από το ΠΑΣΟΚ στήθηκε «επιχείρηση» συσκότισης στα φίλα προσκείμενα προς αυτό μέσα. Δηλαδή, σχεδόν όλα... Και οι δηλώσεις «εξαφανίστηκαν», δηλαδή, δεν έπαιξαν! Και είδαμε το απίστευτο παράδοξο: να παίζουν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης (για να αποφευχθούν οι καταγγελίες και η παρέμβαση του ΕΣΡ και τα παρεπόμενα πρόστιμα), χωρίς να έχει παίξει το ίδιο το θέμα. Το αναζητούσαμε επί ώρα στα φιλοκυβερνητικά portals και... πουθενά! Στοχευμένη μεθόδευση, για να μην εξάπτονται τα... «εθνικιστικά πάθη», από αριστεριστές διευθυντές σύνταξης στα ελληνικά ΜΜΕ!
Φυσικά, η συμμαχία Τουρκίας-Σκοπίων, με στόχο τον κοινό «εχθρό», όχι την ελληνική κυβέρνηση, της οποίας ηγείται ο γνωστός για το χαμηλής αισθητικής ζεϊμπέκικο ενώπιον του μακαρίτη Τζεμ, αλλά, τον ελληνικό λαό που αντιστέκεται, συνεχίζει να προκαλεί. 
Έτσι θέλουν να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ; 
Προκαλώντας και δημιουργώντας συνεχώς καταστάσεις; 
Και γιατί δεν μας λένε στα Σκόπια, πως θα κάνουν την απογραφή τους και τι λένε οι Αλβανοί για αυτό; 
Και τι έχουν να μας πουν για τα δικαιώματα των ελληνόφωνων στα Σκόπια;
Από την άλλη, ο Ερντογάν θα επισκεφθεί σήμερα το Γκόστιβαρ, όπου ζουν τουρκόφωνοι, ενώ περιηγήθηκε και στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, που το τρέχει η τουρκική εταιρεία ΤAV, για να ενημερώνεται η ΜΙΤ για τις αφίξεις & αναχωρήσεις από τα Σκόπια. Και μιας και ο Ερντογάν θα πάει αύριο και στο Τέτοβο, έχουμε μια περιέργεια να δούμε αν θα τον ρωτήσει κανείς εκεί για τη θέση του για τα δικαιώματα των (μουσουλμάνων) Αλβανών της περιοχής και αν θα απαντήσει...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου