Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τον Παπακωνσταντίνου «καίει» η εξεταστική που θέλει το ΠΑΣΟΚ για τα greek statistics

Παραγραφή σε όλα τα σκάνδαλα των τελευταίων ετών επέρχεται με την λήξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας που συμπίπτει με την λήξη της τρέχουσας κοινοβουλευτικής συνόδου.
Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά για τους πραγματικούς λόγους που το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να...
καταθέσει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα greek statistics και επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να πετύχει μόνο επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοινοβουλευτικό επιτελείο του κυβερνώντος κόμματος έχει σχεδόν ολοκληρώσει το κείμενο και αναμένεται να συλλέξει τις απαραίτητες υπογραφές ώστε να καταθέσει την πρόταση την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόταση, σύμφωνα και με δελτίο τύπου που ήδη έχει εκδοθεί, θα ζητά έρευνα για την περίοδο 2001-2011, και συγκεκριμένα έως και την λήξη της θητείας του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών.
Όμως, τα όποια αδικήματα προκύψουν για τους πρώην «τσάρους» κ.κ. Γιάννο Παπαντωνίου και Νίκο Χριστοδουλάκη έχουν προ πολλού παραγραφεί ενώ αυτά των κ.κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και Γιάννη Παπαθανασίου παραγράφονται σήμερα. Υπο αυτά τα δεδομένα, ενεργά θα παραμείνουν – εφ όσον προκύψουν – τα αδικήματα για τον κ. Παπακωνσταντίνου!
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο αρχείο μπαίνει και η δικογραφία κατά του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη για τα υπερτιμολογημένα ελικόπτερα και αυτή εναντίον των κ.κ. Κώστα Μαρκόπουλου και Άρη Σπηλιωτόπουλου για την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ...
protothema

1 comments:

  1. Δέν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, την δική του αθώωση έχει αναλάβει προκαταβολικά απο τώρα ο γυαλάκιας της Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή