Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η πιο ακριβή υπογραφή της Γης

Η ακριβότερη υπογραφή του κόσμου και της ιστορίας είναι εκείνη που θα βάλει ή δεν θα βάλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαράς, κάτω από ένα κείμενο υποταγής και «νομιμοφροσύνης»...
Αν δεν υπογράψει -διαμηνύει σύμπασα η Ευρώπη και η Υφήλιος- έκτη δόση, συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και θυσίες του ελληνικού λαού τινάζονται στον αέρα, η Ελλάδα πάει τάχιστα για ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και επέρχεται καταστροφή της...χώρας.
Επειδή όμως -όπως δεκάκις και εκατοντάκις έχουν ισχυριστεί, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη κ.λπ.- η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία μιας χώρας της Ευρωζώνης, θα είναι η αρχή του τέλους του ευρώ και, με τη λογική του ντόμινο, το ξήλωμα θα συνεχιστεί με απρόβλεπτες συνέπειες – η μη υπογραφή του κ. Σαμαρά απειλεί με καταστροφή και ολόκληρη την Ευρωζώνη...
Και επειδή, τέλος, η Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, το Τόκιο, η Μόσχα, το Πεκίνο κ.λπ. κάνουν έκκληση προς τους ηγέτες της Ευρωζώνης ότι η κρίση της απειλεί την παγκόσμια οικονομία - είναι σαφές ότι αν δεν υπογράψει ο κ. Σαμαράς έρχεται στη Γη οικονομικός Αρμαγεδώνας...
Ναι. Τόσο υπερπολύτιμη είναι η υπογραφή του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μιας μικρής χώρας. Ταυτίζεται με τη δυστυχία ή την ευτυχία των εφτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη. Και το ισχυρίζονται τα καπλάνια της Νέας Τάξης, χωρίς να ντρέπονται.
Αν, όμως, έτσι έχουν τα πράγματα -ακόμη και με ένα στα χίλια- είναι ευκαιρία για τον κ. Αντ. Σαμαρά να αναδειχθεί σε λαϊκό και εθνικό ηγέτη, ανατρέποντας με τη μη υπογραφή του την παγκόσμια Νέα Τάξη και το νεοκαπιταλιστικό σύστημά της.
Και η στήλη ελπίζει, ότι θα αρνηθεί υπογραφή υποταγής! Διότι, το επόμενο βήμα θα είναι και η εισβολή στρατού κατοχής στη χώρα μας, προκειμένου να διαμοιράσει και να εκποιήσει τα ιμάτιά της.
Στο κάτω - κάτω, όλοι αυτοί που απειλούν με καταστροφή την Ελλάδα αν δεν πέσει η υπογραφή και του τελευταίου πολιτικού αρχηγού, δεν είναι «εταίροι». Είναι λύκοι, είναι ιθηρία, είναι κεφαλοκυνηγοί, είναι αδίστακτοι εκβιαστές που δεν χρειάζονται «εταίρους», αλλά ανθρωπάκια να ξεσκονίζουν τις μπότες τους.
Το πρώτο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας και η κοινωνία μας, οι οποίες σπρώχνονται στην ένδεια, στην υποτέλεια και στον εξευτελισμό, είναι μια φωνή και μια στάση αξιοπρέπειας: αξιοπρέπειας του λαού και αξιοπρέπειας του Ελληνα. Μια πνοή περηφάνειας και μια πνοή αυτοσεβασμού.
Και είναι το μόνο που ενοχλεί τους λύκους «εταίρους» και «συμμάχους», ένθεν κακείθεν του βόρειου Ατλαντικού. Διότι γνωρίζουν άριστα ότι η ελληνική αντίσταση δεν θα παραμείνει «ανάδελφη», αλλά θα γίνει πανευρωπαϊκή. Και φοβούνται για τα υπόφαια και φαιά σχέδιά τους εναντίον των λαών της Ευρώπης.
Καμιά, λοιπόν, υπογραφή υποταγής. Και η Ελλάδα σίγουρα δεν θα καταστραφεί. Θα ζήσει. Και θα προκόψει. Είτε μέσα είτε έξω από την ευρωζώνη. Σε τελευταία ανάλυση, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από όσο τους έχουμε εμείς!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου