Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δεύτερο σοκ παιδεραστίας στο Ρέθυμνο. Δεν επιβίωσε τελικά ο δεύτερος παιδεραστής.

Πριν ακόμα συνέλθει η κοινωνία του Ρεθύμνου από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις της πρωτοφανούς υπόθεσης παιδεραστίας με «πρωταγωνιστή» τον 47χρονο εκπαιδευτικό και προπονητή μπάσκετ, Νίκο Σειραγάκη, μια νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων από καθηγητή και προπονητή στίβου έρχεται να τη συνταράξει.
Πρόκειται για έναν 50χρονο καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος υπηρετεί σε λύκειο του Ρεθύμνου, παντρεμένο με καθηγήτρια και πατέρα δύο... παιδιών. Ο 50χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, τα οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει.
Ο 50χρονος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Ρέθυμνο, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν για το κορυφαίο αθλητικό σωματείο της πόλης, τελευταία όμως είχε δημιουργήσει το δικό του προπονητήριο.
Η σύλληψή του έγινε στον δρόμο, όπου οι αστυνομικοί τού την είχαν στήσει για να εκτελέσουν το ένταλμα. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετοί Ρεθυμνιώτες.
Αμέσως μετά, τον οδήγησαν στο σπίτι του για να ακολουθήσει έρευνα. Κατά τη διάρκεια της κατ' οίκον έρευνας, ο 50χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και στην κοιλιά.
Αστυνομικοί τον αφόπλισαν και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τελικά ο 50χρονος παιδεραστής - καθηγητής γυμναστής, που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 14χρονα κοριτσάκια υπέκυψε στα τραύματα που ο ίδιος προξένησε στον εαυτό του.
Tην ώρα που οι άνδρες των Αρχών τον οδήγησαν στο σπίτι του, για να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία της αποτρόπαιης πράξης του, ο ίδιος πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τραυματίστηκε στην κοιλιά και στον λαιμό, προκειμένου να αυτοκτονήσει για να μην συλληφθεί.
Παρόλο που χθες το βράδυ, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πληροφορίες ήθελαν τον δράστη να μην κινδυνεύει, σήμερα το νοσοκομείο ανακοίνωσε τον θάνατο του. 
Είχε δικό του γυμναστήριο. Και προπονητής σε τοπική ομάδα. Και κατηγορούνταν για ασέλγεια σε δύο δεκατετράχρονα κοριτσάκια. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι το πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του συγκεκριμένου παιδεραστή. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Άλλοι λένε ότι τα δύο κοριτσάκια πήραν θάρρος από την εξέλιξη της άλλης υπόθεσης παιδεραστίας ενώ άλλοι λένε ότι η αστυνομία εκμεταλλεύθηκε πληροφορίες που προέκυψαν από την έρευνα της υπόθεσης Σειραγάκη. Εάν συμβαίνει το δεύτερο και οι παιδεραστές συνδέονταν μεταξύ τους είναι σαφές ότι υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας. Και το κύκλωμα σπάνια περιλαμβάνει μονάχα δύο άτομα. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ το Ρέθυμνο κατακλυζόταν από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Σειραγάκη, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έφτασαν καταγγελίες από δύο 14χρονα κορίτσια, τα οποία τον κατονόμαζαν ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα όσα καταγγέλλουν οι δύο ανήλικες συνέβησαν πριν από περίπου δύο χρόνια -ενώ δηλαδή ήταν 12 ετών- σε διαμέρισμα.
Αστυνομικοί πάντως τονίζουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται μεγαλύτερος αριθμός κοριτσιών. Κάποια από αυτά ήταν μαθήτριές του στο σχολείο και έτσι τις προπονούσε και στον στίβο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου