Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΛιος κομπλεξισμός από τα ..."προοδευτικά" ΝΕΑ.! "Νεοναζιστικό φίδι" αποκαλεί την Χρυσή Αυγή.!

Νέο παραλήρημα: «Ορφανά της Γκεστάπο», «εξτρεμιστικό και ρατσιστικό περιθώριο», «νεοναζιστική οργάνωση» αποκαλεί την Χρυσή Αυγή σχετικό άρθρο στα "ΝΕΑ" 
Εντείνεται ο πόλεμος λάσπης μία μόλις ημέρα μετά τη δημοσκόπηση που δίνει 3% και 8 βουλευτές στην Χρυσή Αυγή.
Ένα άκρως υβριστικό κείμενο κατά της Χρυσής Αυγής με τίτλο «Ορφανά της Γκεστάπο»...
και υπογραφή κάποιου Κωστή Παπαϊωάννου δημοσιεύει σήμερα η ναυαρχίδα του Μνημονίου και της συγκυβέρνησης, εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, η λάσπη και τα ψεύδη εις βάρος της Χρυσής Αυγής  είναι πρωτοφανή.
Όλως… τυχαίως, το συγκεκριμένο συκοφαντικό κείμενο δημοσιεύεται μία μόλις ημέρα μετά τη δημοσκόπηση που δίνει 3% και 8 βουλευτές στη Χρυσή Αυγή. 
Τα ορφανά του Μνημονίου έχουν συγκλονιστεί, βλέποντας το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που τα εκτρέφει εδώ και δεκαετίες να καταρρέει. Τρέμουν στην κυριολεξία την ενίσχυση και την καθιέρωση του Κινήματος της Χρυσής Αυγής στη συνείδηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Για να αντιληφθείτε το κύρος και τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου κύκλου ατόμων, μεταφέρουμε αυτούσιο ένα απόσπασμα του άρθρου: «Η εκ των προτέρων γνωστή πορεία της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων εξελίχθηκε κατά τα ειωθότα. Μέλη της γνωστής νεοναζιστικής οργάνωσης εκτόνωσαν το πληγωμένο εθνικό τους φρόνημα με το μόνο τρόπο που γνωρίζουν. Πετώντας επιβάτες – μετανάστες και μη – έξω από τους συρμούς και ξυλοκοπώντας κάποιους από αυτούς… είναι αδιανόητη απειλή για την κοινωνική γαλήνη να παρελαύνει το εξτρεμιστικό-ρατσιστικό περιθώριο στο κέντρο της πόλης σκορπώντας τραυματίες στο διάβα του».

Δεν είναι τυχαία η λύσσα των ΝΕΩΝ κατά της Χρυσής Αυγής. Προχθές έκαναν λόγο για «χρυσά αυγά του φιδιού». Σήμερα επέστρεψαν χαρακτηρίζοντας ένα κόμμα – που όπως όλα δείχνουν έχει εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση  … εξτρεμιστικό και ως ανήκον ρατσιστικό περιθώριο.

Δυστυχώς για κάτι τύπους σαν τον Παπαϊωάννου, τον Κανέλλη και τους λοιπούς υβριστές μας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δε βρίσκεται στο περιθώριο, αλλά στο προσκήνιο. Στο περιθώριο βρίσκεται το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, που μαζί με τα ορφανά του Μνημονίου, πνέουν τα λοίσθια και ετοιμάζονται να εξαφανιστούν με πάταγο από τη δημόσια ζωή της χώρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ:

Πατήστε για μεγέθυνση 

2 comments:

  1. Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΤΟΥ...

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛ;


    -Μαζί με την ημικρατική Γερμανική εταιρία ”Μούντους”,που υπάγονταν στο Υπουργείο Προπαγάνδας του Γκέμπελς,ίδρυσαν κοινή εταιρία(51% οι Γερμανοί,49% ο ΔΟΛ).

    -Στα τυπογραφεία του ΔΟΛ τυπώνονταν ως και προπαγανδιστικά φυλλάδια στην Αραβική που προορίζονταν για την Μέση Ανατολή.

    -Επί Κατοχής το Συγκρότημα Λαμπράκη ξεπλήρωσε δάνεια που είχε πάρει επί Βενιζέλου αλλά και επί Μεταξά,με πληθωριστικές κατοχικές δραχμές,δηλαδή αέρα κοπανιστό.

    -Μετά την Απελευθέρωση τα Αθηναϊκά Νέα και το Ελεύθερον Βήμα έκλεισαν βάση σχετικού Νόμου για τα έντυπα που συνεργάστηκαν με τις Κατοχικές Αρχές και μάλιστα κατασχέθηκαν ως ανήκοντες σε γερμανικά συμφέροντα!

    -Τελικά μές την δίνη του Εμφυλίου παίρνουν άδεια να ξανακυκλοφορήσουν,αλλά ως ΝΕΑ -σκέτο-και ως ΒΗΜΑ-σκέτο.

    -Ο Δημήτρης Λαμπράκης λίγο πριν την Απελευθέρωση καταφεύγει στη Μέση Ανατολή προκειμένου να λάβει δάφνες αντιστασιακού,μόνο που οι Άγγλοι δεν τσιμπάνε και τον κλείνουν στην φυλακή!

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/10/blog-post_7480.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Υβριστικο και αντιδημοκρατικο το αρθρο των ΝΕΩΝ οπως εξ αλλου και των περισσοτερων εφημεριδων με εξαιρεσι την ΕΣΤΙΑ.
    Διοτι η κρυπτοκουμμουνιζουσα εφημερις λαλιστατη για τον ¨κινδυνο" απο ναζιστες, δεν θεωρει και δεν βλεπει κανενα κομμουνιστικο κινδυνο ή διαλυι της χωρας απο τα μολυβενια σταρτιωτακια της παπαισας του περισσου..
    2. Ομως και Η Χρυση αυγη ουσιαστικα ερχεται πισω απο τα λαβαρα της κομμυνιστικης αριστερας, των γεροντο τραχανδων τυπου θεοδωρακη και γλεζου παλαιων αρχικουκουεδων οταν καρυγαζει και οδυρεται γαι το μνημονιαο..
    Στηνουσιαθα επερεπ η Χρυση Ατγη να καταλαβη οτι το μνημονιο θα ελευθερωση την Ελλαδα απο τον εσωτερικο στρατο κατοχης που ειναι το κηφηναριο του δημοσιου οι αρχιτεμπελαρδες, το σκυλολοι του συνδικαλισμου και των συντεχνιων των κλειστων επαγγελματωμ Με λιγα λογαι το μνημονιο ειναιη τελευταια ευκαιρια της Ελλαδας ωστε η ελλαδα=νεα σοβιετια=βαλακνοταλιμπανια =ισλαμπουρδελισταν αποκτηση πραγματικως δομες ελευθερου κρατους που θα επιτρεψη στον Ελληνα να δηνιουργηση οχι να ειναι δουλος υπηκοος ..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή