Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο νέος φαύλος κύκλος της πατριδοκαπηλίας

Ζούμε και θα ζήσουμε πιο υστερικά ένα νέο φαύλο κύκλο πατριδοκάπηλων παραληρημάτων και ασύστολης εμπορίας των εννοιών: «Ελλάδα», «πατρίδα», «Έθνος», «Πίστη» κ.λπ…
Ήδη έχουν ξεφυτρώσει πλήθος από «εθνικές κινήσεις», «πατριωτικά Μέτωπα» και λοιπά
τραγελαφικά που αναγάγουν την «Ελλάδα», τους «Έλληνες» και τον «πατριωτισμό» σε ιδεολογικές και πολιτικές σημαίες…
Τώρα προχώρησε και ο Καμμένος σε νέο κόμμα με τα ίδια ιδεολογικά και πολιτικά... χαρακτηριστικά και με τον τίτλο που τα κωδικοποιεί: «Ανεξάρτητοι Έλληνες»!!!

Δεν παραλείπει να «κοτσάρει» και την εμπορική «ούγια» της πώλησης της Ορθοδοξίας: «Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης»!!!!!

Στα χνάρια του Καρατζαφέρη και ο Καμμένος. Από την ίδια ιδεολογική και πολιτική φύτρα έχουν βγει…

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι μία νέα έκδοση του ΛΑ.Ο.Σ. προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.

Μια «έκδοση» που καθίσταται αναγκαία για το καθεστώς σήμερα που το ΛΑ.Ο.Σ εξάντλησε τον προβοκατόρικό ρόλο του και η ΝΔ καταρρέει.

Οι πολιτικές συνθήκες καθιστούν ΑΜΕΣΑ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ τη δημιουργία μια νέας «ακροδεξιάς» ΑΠΑΤΗΣ, μιας νέας «δεξιάς»: Της λαϊκής «δεξιάς» του «πατριωτικού» νεοφιλελευθερισμού, της «πατριωτικής» συμμετοχής στους μηχανισμούς της Νέας Τάξης (ΕΕ, Ευρώ, ΑΓΟΡΕΣ και ΣΙΑ).

ΣΗΜΕΡΑ που η λαϊκή ΟΡΓΗ είναι έτοιμη να εκραγεί, σήμερα που αυτές οι λαϊκές εκρήξεις, αναπόφευκτα, ΟΔΗΓΟΥΝ την ελληνική κοινωνία προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ, γίνεται ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η ανάγκη να σηκωθούν προχώματα και φράγματα με νέες, αναπαλαιωμένες, «δεξιές» κατασκευές, με το βρυκολάκισμα της ακροδεξιάς δημαγωγίας και την κατασκευή «εθνοσωτήρων», όλων των χρωμάτων της ίριδας…

5 comments:

  1. ΚΑΛΆ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ' ήταν σίγουρο οτι θα ανησυχούσαν.....αλλά και εσύ γιαννιώτη μου ανησυχησες???!!.....
    ε!!! τι να κάνουμε ..πατριδοκάπηλος ξεπατριδοκάπηλος..ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα τον θάψει τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ!!... έτσι όπως πρόδωσε τον λαό του καλά να πάθει!!
    Πάντως για να τελειώνουμε... η αριστερα που νομιζε αν και κατακερματισμενη οτι θα δει φως..... δεν εμπνέει... γιατί οι ιδέες της είναι πολύ πολυπολητισμηκές....και στην ελλάδα ο λαός αγαπάει την ισότητα αλλά μισεί όταν τον θέλουν "ίδιο"...............

    δυστυχώς για όσους πάσχιζαν για τον Αντώνακη Κομανέντσι θα μείνουν στα κρύα του λουτρού!! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ!! καλύτερα αυτοί που τα έχωναν και ζημιώθηκαν παρά οι εκ του ασφαλούς σωτήρες!!....

    ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ!!.. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΟΥ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις τι βλέπουμε παραπάνω; Ότι κάθε ένας που του είπε η μάνα του(σαν την κουκουβάγια) για να τον κοιμήσει, ότι κάνει για πρωθυπουργός, κάνει ένα κόμμα και αρχίζει τις μ....ς, με την άνεση που του εξασφαλίζει η ελληνική γλώσσα. Ο πολυκομματισμός ίσως είναι υγεία, όπως θα υποστηρίξουν πολλοι. Ναι ! Με διαφορετικότητα όμως. Τι διαφορετικό λένε η Ντόρα, ο Καμμένος, ο Καρατζαφέρης που να τους διαφοροποιεί μεταξύ τους; Απλά τη δυσαρέσκειά τους βγάζουν και για να ικανοποιήσουν τη μάνα τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε συ Gianniotis σε πόνεσε τόσο πολύ που γίνετε προσπάθεια για κάτι νέο; (έστω και εάν υποθέσουμε ότι αυτό στο μέλλον αποδειχθεί μάπα!) ,είσαι λοιπόν και συ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πλέον ένας τύπος αυτού του σημερινού ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.-
    ΑΙ στο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτά που λέει σήμερα ο Καμένος είναι σίγουρα ότι καλύτερο για την Ελλάδα.
    Εάν στην πορεία αλλάξει ρότα τότε θα γίνει ένας νέος Καρατζαφέρης ή Σαμαράς.
    Ντόρα όμως δεν θα γίνει ποτέ.
    Μακάρι να είναι έτοιμος για τις εκλογές και μακάρι να μας τις επιτρέψουν.
    Είναι η τελευταία εναλλακτική. Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα εξουσίας τελείωσαν.
    Εχουν μόνο στελέχη χωρίς η ελάχιστη βάση. Τα δε αριστερά είναι σίγουρο ότι δεν ενδιαφέρονται για τους Ελληνες περισσότερο από ότι για τους ξένους.
    Γ' αυτό λοιπόν αν και ο Καμένος συγκυριακά βρέθηκε επικεφαλής του αγώνα δεν βλέπω να υστερεί σε σχέση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
    Αυτός τουλάχιστον σήμερα είναι ξεκάθαρος.
    Μπορεί αυτό να το ισχυριστεί κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός.
    Εκτός αυτού πάντα και ειδικά οι Ελληνες ψηφίζουμε ελπίδα.
    Μπορεί κάποιος άλλος να μας την δώσει.
    Αυτός δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να τα ανατρέψει ενώ οι άλλοι έχουν συμφωνήσει από τώρα σε όλα.
    Υ.Γ. Μπορεί κάποιος να βρεί διαφορές ανάμεσα στο Πασοκ και στην Νδ;

    Αδολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩ....Κουράγιο Γιανιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή